Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Νέα δημόσια πρόταση από την Tιτάν Cement International
[Η Καθημερινή]: Νέα δημόσια πρόταση από την Tιτάν Cement International

[Η Καθημερινή]: Νέα δημόσια πρόταση από την Tιτάν Cement International

Η Α.Ε. Τσιμέντων Tιτάν ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ πως υπεβλήθη από την Tιτάν Cement International S.A. νέα προαιρετική δημόσια πρόταση για την απόκτηση των κοινών και προνομιούχων μετοχών της Tιτάν Α.Ε. με αντάλλαγμα νέες μετοχές της Tιτάν Cement International S.A. Σκοπός της Tιτάν Cement International με τη νέα πρόταση παραμένει η διευκόλυνση της εισαγωγής του ομίλου Tιτάν σε ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το Euronext Βρυξελλών.

Η πρόταση, πέραν από την εισαγωγή στο Euronext Βρυξελλών, προβλέπει ακόμα οι μετοχές της Tιτάν Cement International S.A. να εισαχθούν δευτερογενώς προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Euronext Παρισίων. Με τη λήψη όλων των απαιτούμενων κανονιστικών εγκρίσεων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την έναρξη της περιόδου αποδοχής της δημόσιας πρότασης.

Η πρόταση απευθύνεται σε όλους τους μετόχους της Tιτάν Α.Ε. για το σύνολο των μετοχών τους, καθώς στόχος της Tιτάν Cement International S.A. είναι η απόκτηση του 100% των μετοχών της Tιτάν Α.Ε. Ως ελάχιστο ποσοστό αποδοχής για την επιτυχή έκβαση της πρότασης τίθεται το 75%, το οποίο πρέπει να επιτευχθεί και από τις δύο κατηγορίες των μετοχών της Tιτάν Α.Ε. (κοινές και προνομιούχες). Σε περίπτωση που η αποδοχή της πρότασης ξεπεράσει το 90%, για το υπόλοιπο ενεργοποιείται το δικαίωμα εξαγοράς με το αντάλλαγμα σε μετρητά της κοινής μετοχής να προσδιορίζεται στα 19,64 ευρώ και το αντάλλαγμα σε μετρητά της προνομιούχου στα 18,98 ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!