Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Η Νάνα Μούσχουρη τραγουδά για το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»
[Η Καθημερινή]: Η Νάνα Μούσχουρη τραγουδά για το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

[Η Καθημερινή]: Η Νάνα Μούσχουρη τραγουδά για το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα»

Τις δυνάμεις της και τη φωνή της με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και την πρόεδρο του, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ενώνει για ακόμα μία φορά η διεθνής Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη. Τις δύο κυρίες εκτός από στενή και μακροχρόνια φιλία, τις ενώνει η αγάπη τους για τα παιδιά και ο κοινός τους στόχος για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Με τίτλο «Ένα μύθο θα σας πω», η Νάνα Μούσχουρη, επιστρέφει στην χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της σε Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, με μία ιστορική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, στις 5 Ιουλίου, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου των δύο κυριών.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», του οποίου η Νάνα Μούσχουρη, είναι αρωγός από την πρώτη χρόνια της ίδρυσής του, το 1990, και «Καλλιτέχνης για την Ελπίδα» από το 2017.

Με συγκίνηση υποδέχτηκε την κ. Μούσχουρη, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», η πρόεδρος του Συλλόγου Μαριάννα Βαρδινογιάννη. «Υποδεχόμαστε στον χώρο αυτόν, για άλλη μια φορά, τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια, την «καλλιτέχνη για την Ελπίδα» Νάνα Μούσχουρη.

Τον άνθρωπο που πίστεψε στο όραμά μας και το στήριξε από την πρώτη στιγμή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!