Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Κ. Μπακογιάννης: Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα
[Η Καθημερινή]: Κ. Μπακογιάννης: Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα

[Η Καθημερινή]: Κ. Μπακογιάννης: Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα

«Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ» ενώ δεσμεύτηκε ότι οι πολίτες «θα δουν έναν πραγματικό δήμαρχο που θα δίνει καθημερινά τη μάχη όχι πίσω από ένα γραφείο αλλά έξω στον δρόμο».

«Παρουσιάσαμε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, είναι ένα πραγματικό επιχειρησιακό σχέδιο και λέμε τι θέλουμε να κάνουμε πώς θα το κάνουμε, που θα βρούμε τα λεφτά και τα χρονοδιαγράμματα. Είμαστε έτοιμοι να πατήσουμε γκάζι από την πρώτη μέρα. Αυτό που θέλει η Αθήνα είναι η λάτζα, τα πολύ μικρά, η καθαριότητα, ο φωτισμός».

Οσο για το τι θα κάνει με τα τουριστικά λεωφορεία είπε «δεν έχουμε καταφέρει να χωροθετήσουμε τον χώρο στάθμευσης είναι από τα πρώτα που πρέπει να κάνουμε. Οι τουρίστες λένε “πολύ φιλόξενοι οι Ελληνες, τι εντυπωσιακή η Ακρόπολη αλλά Παναγιά μου τι πόλη είναι αυτή, βρώμικη, που ταλαιπωρείσαι, μια πόλη όπου ο καθένας καπνίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί. Πρέπει να οργανώσουμε την Αθήνα να είναι γνωστή ανά τον κόσμο όχι μόνο για την Ακρόπολη αλλά και ως μια μητρόπολη ανθρώπινη, λειτουργική και μια σύγχρονη πρωτεύουσα πρότυπο».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι οι πολίτες «θα δουν έναν πραγματικό δήμαρχο». «Ο δήμαρχος δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο, αλλά να υπερβαίνει τις αρμοδιότητές του, πρέπει να είναι εκεί έξω να δίνει τη μάχη, πρέπει να αισθάνεται υπεύθυνος για όλα και υπόλογος σε όλους», σημείωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!