Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 13 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Μητσοτάκης: Οι μάρτυρες της Novartis να καταθέσουν -έστω και με κουκούλες- απέναντι σε όσους κατηγορούν
[Η Καθημερινή]: Μητσοτάκης: Οι μάρτυρες της Novartis να καταθέσουν -έστω και με κουκούλες- απέναντι σε όσους κατηγορούν

[Η Καθημερινή]: Μητσοτάκης: Οι μάρτυρες της Novartis να καταθέσουν -έστω και με κουκούλες- απέναντι σε όσους κατηγορούν

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση στον απόηχο του επεισοδίου στα Ιμια, αλλά και για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας.

«Κάποιοι έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις. Σοβαρή εξωτερική πολιτική με στολές παραλλαγής δεν γίνεται. Δεν είναι καρναβάλι όλο το χρόνο»., ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Μητσοτάκης και προσέθεσε:

«Το μήνυμα της Ελλάδας πρέπει να είναι ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα Ίμια είναι ελληνικά. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Και αυτό το λέμε όλοι οι Έλληνες με μία φωνή».

Στρέφοντας, ακολούθως, τα πυρά του προσωπικά κατά του πρωθυπουργού, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε: «Ένας πρωθυπουργός που υποτιμά την πατριωτική ευαισθησία και περιφρονεί τους πολίτες, δεν μπορεί να σταθεί στη θέση του. Είναι κατώτερος των περιστάσεων. Είναι ανίκανος να ηγηθεί μιας εθνικής προσπάθειας. Δεν έχει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων».

Επιτιθέμενος στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: « Η πραγματική οικονομία δεν ανακάμπτει και ο ρυθμός ανάπτυξης για το 2017 ήταν ο μισός του αρχικού στόχου (…)

«Θέλησαν για μία ακόμη φορά να παραστήσουν τους σκληρούς διαπραγματευτές. Και τώρα οι ίδιοι οι δανειστές δημόσια τους γελοιοποιούν: Παραδέχονται ότι η ζωή τους με τον κ. Τσίπρα έγινε ευκολότερη», είπε ο κ. Μητσοτάκης που μίλησε επίσης για διόγκωση του δημόσιου τομέα:

«Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία οι δημόσιοι υπάλληλοι αυξήθηκαν κατά περίπου 28.000.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!