Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 11 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Ο κ. Μητσοτάκης κοντά στους πολίτες
[Η Καθημερινή]: Ο κ. Μητσοτάκης κοντά στους πολίτες

[Η Καθημερινή]: Ο κ. Μητσοτάκης κοντά στους πολίτες

Με την πρώτη φάση της αντιπολιτευτικής τακτικής της Ν.Δ. να έχει ολοκληρωθεί μαζί με το κλείσιμο της αξιολόγησης, στην Πειραιώς έχουν ήδη «βάλει μπρος», αν και εν μέσω θερινής περιόδου, τη στρατηγική για απευθείας και χωρίς διαμεσολαβητές επαφή με την κοινωνία.

Στο πλαίσιο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα στη Λακωνία για μία σειρά συναντήσεων τέτοιου χαρακτήρα, αλλά και τετ α τετ με επαγγελματίες ενός κρίσιμου για την οικονομία τομέα, του δευτερογενούς.

Ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί αρχικά με τον μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα ξεκινήσει επαφές τόσο με πολίτες όσο και με φορείς αλλά και μικρομεσαίους επαγγελματίες διαφόρων κλάδων. Ετσι αναμένεται να επισκεφθεί βιοτεχνία παραδοσιακών και βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο χυμών –η Λακωνία έχει παράδοση στους χυμούς– στις Αμύκλες αλλά και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιπλέον επισκέψεις σε χωριά που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Και μπορεί η επίσκεψη του προέδρου της Ν.Δ. στη Λακωνία να εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική «σαρώματος» της Ελλάδος ανά νομό, το γεγονός ωστόσο ότι επέλεξε στην παρούσα φάση τη Λακωνία έχει τη σημειολογία του. Η συγκεκριμένη επίσκεψη έρχεται μετά την πρόσφατη αναφορά του πως «οι πόρτες του κόμματος άνοιξαν», κάτι που αρκετοί «παλιοί» μπορεί να το εξέλαβαν ως κομματικό «tabula rasa» και δείχνει πως μόνο έτσι δεν είναι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!