Τρίτη, 23 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Μετοχές που ξεχώρισαν
[Η Καθημερινή]: Μετοχές που ξεχώρισαν

[Η Καθημερινή]: Μετοχές που ξεχώρισαν

ΟΛΠ
Διακίνηση κοντέινερ

Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε η εμπορευσιμότητα της μετοχής του ΟΛΠ την προτελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Διακινήθηκαν περισσότερες από 17.000 μετοχές, ενώ ο τίτλος της εισηγμένης κατέγραψε εβδομαδιαία άνοδο σε ποσοστό 0,52%. Αύξηση της τάξεως του 3,4% σημείωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2017 η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι του Πειραιά, αγγίζοντας τα 834.000, έναντι 807.000 εμπορευματοκιβωτίων κατά το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Καρέλια
Αύξηση μεριδίου αγοράς

Εβδομαδιαία κέρδη 3,07% εμφάνισε η μετοχή της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια» την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε. Η εταιρεία κατάφερε στη διάρκεια του 2016 να αυξήσει τις πωλήσεις τσιγάρων στην Ελλάδα τόσο σε όγκο όσο και σε αξία. Ετσι αυτόματα το μερίδιό της στην πίτα που λέγεται ελληνική αγορά μεγάλωσε και έφθασε στο 15%, αυξανόμενο κατά μία ποσοστιαία μονάδα. Απόδειξη αυτής της επιτυχίας είναι ότι πλέον 3 στις 10 δημοφιλέστερες μάρκες στην ελληνική αγορά παράγονται από την καλαματιανή βιομηχανία.

Κορρές
Ανοδικά οι πωλήσεις

Πτώση 4,94% κατέγραψε η μετοχή της εισηγμένης εταιρείας καλλυντικών «Κορρές» αυτή την εβδομάδα. Το 2016 στην Ελλάδα, οι πωλήσεις της επιχείρησης αυξήθηκαν κατά 4%, αποτυπώνοντας τη θετική απήχηση των νέων προϊόντων που παρουσίασε η εισηγμένη στις στρατηγικές κατηγορίες της, καθώς και την υψηλή απόδοση του πλάνου επικοινωνίας και προώθησής τους στο κανάλι του φαρμακείου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!