Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Μετοχές που ξεχώρισαν
[Η Καθημερινή]: Μετοχές που ξεχώρισαν

[Η Καθημερινή]: Μετοχές που ξεχώρισαν

Motor Oil
Ολοκλήρωση εξαγοράς

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινήθηκε η εμπορευσιμότητα της μετοχής της Motor Oil στη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας του Ιανουαρίου. Ειδικότερα, άλλαξαν χέρια περισσότερες από 800.000 μετοχές, ενώ η μετοχή σημείωσε εβδομαδιαία κέρδη 2,05%. Στο ξεκίνημα του 2017 η διοίκηση της Motor Oil ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Lukoil Cyprus Limited από την Coral Α.Ε., θυγατρική της εισηγμένης. Η Lukoil λειτουργεί δίκτυο λιανικής εμπορίας υγρών καυσίμων στην Κύπρο, το οποίο αριθμεί 31 πρατήρια.

Καρέλιας
Διανομή μερίσματος

Εβδομαδιαία κέρδη 6,73% κατέγραψε η καπνοβιομηχανία Καρέλιας την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε, με τη μετοχή να αναρριχάται στα 276,45 ευρώ στο κλείσιμο της συνεδρίασης της 12ης Ιανουαρίου του 2017. Η επαναληπτική γενική συνέλευση της εισηγμένης το περασμένο καλοκαίρι είχε εγκρίνει τη διανομή μεικτού μερίσματος 8,50 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση του 2015. Το καθαρό μέρισμα μετά την παρακράτηση φόρου σε ποσοστό 10% ανέρχεται στα 7,65 ευρώ ανά μετοχή. Ως ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είχε οριστεί η 15η Ιουλίου του 2016.

Δρομέας
Βιομηχανικό σχέδιο

Ρευστοποιήσεις εκδηλώθηκαν για τη μετοχή της εταιρείας επίπλων «Δρομέας» με αποτέλεσμα ο τίτλος να υποχωρήσει στα 0,103 ευρώ (κλείσιμο 12/1/2017) και να καταγράψει εβδομαδιαίες απώλειες 9,65%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!