Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Μεγάλο ευρωπαϊκό βραβείο στην «Εναλλακτική Αθήνα»
[Η Καθημερινή]: Μεγάλο ευρωπαϊκό βραβείο στην «Εναλλακτική Αθήνα»

[Η Καθημερινή]: Μεγάλο ευρωπαϊκό βραβείο στην «Εναλλακτική Αθήνα»

Η Τίνα ήταν από πάντα στη διαδρομή για την κορυφή. Πρώτη στην τάξη, πρώτη στο πανεπιστήμιο και το μεταπτυχιακό, τέσσερις γλώσσες και χίλια άλλα. Δεν προκάλεσε καμία έκπληξη σε όσους τη γνώριζαν, ότι πριν από τα 30 της ήταν ήδη μία από τις νεότερες διευθύντριες μάρκετινγκ στη χώρα. Ωσπου το 2010 χτύπησε η κρίση. Η Τίνα Κυριάκη έμεινε χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλιση και οποιαδήποτε εξασφάλιση για το μέλλον. Ο φόβος ήταν κάτι νέο, ουδείς όλα αυτά τα χρόνια της εκπαίδευσης την είχε προετοιμάσει γι’ αυτόν.

Τα επόμενα δύο χρόνια αποδύθηκε σε αγώνα αναζήτησης επαγγελματικής στέγης, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, χωρίς αποτέλεσμα. Ωσπου κάποια στιγμή βαρέθηκε να φοβάται και αποφάσισε να δημιουργήσει η ίδια τη δουλειά των ονείρων της. Αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που αγαπάει περισσότερο και η απάντηση ήταν αυτόματη: τα ταξίδια. Κάπως έτσι το 2013 στήθηκε το Alternative Athens, μια εταιρεία εναλλακτικών περιηγήσεων στην Αθήνα, η οποία, όπως τα περισσότερα πράγματα που γίνονται χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, γνώρισε από νωρίς μεγάλη επιτυχία.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μάλιστα το Alternative Athens ήταν μία από τις έξι εταιρείες που αναδείχθηκαν νικήτριες ανάμεσα σε 265 υποψηφιότητες σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Booking.com με θέμα τον Βιώσιμο Τουρισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!