Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Λίνα Νικολοπούλου: Επιχειρείται για μια ακόμη φορά πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας
[Η Καθημερινή]: Λίνα Νικολοπούλου: Επιχειρείται για μια ακόμη φορά πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας

[Η Καθημερινή]: Λίνα Νικολοπούλου: Επιχειρείται για μια ακόμη φορά πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας

«Επιχειρείται, για μια ακόμη φορά, πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας» τονίζει σε δήλωσή της, η σύζυγος του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας και διευθύνουσα σύμβουλος της Mindwork, Λίνα Νικολοπούλου, σχετικά με σημερινό δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας.

Προσθέτει παράλληλα ότι «επαναλαμβάνονται οι συνήθεις απειλές εναντίον μου, με επικλήσεις εισαγγελέων, διώξεων κλπ., που ούτε στην πραγματικότητα ανταποκρίνονται, ούτε με φοβίζουν».

Αναλυτικά η δήλωση της Λίνας Νικολοπούλου:

«Αθήνα, Κυριακή 21 Απριλίου 2019.

Στην εφημερίδα Documento της Κυριακής 21 Απριλίου 2019 και με τίτλο «Λίνα Στουρνάρα, από διώκτρια δημοσιογράφων στο κατώφλι του εισαγγελέα» επιχειρείται, για μια ακόμη φορά, πλήρης διαστρέβλωση της αλήθειας από τη συγκεκριμένη εφημερίδα, ενώ επαναλαμβάνονται οι συνήθεις απειλές εναντίον μου, με επικλήσεις εισαγγελέων, διώξεων κλπ., που ούτε στην πραγματικότητα ανταποκρίνονται, ούτε με φοβίζουν.

1. Στο Πόρισμα της Επιθεώρησης Δημόσιας Διοίκησης για το συνέδριο eHealth Forum 2014 δεν μπορεί να αναφέρεται οποιαδήποτε παρανομία. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι η εταιρεία μου έχει υποστεί εξονυχιστικούς ελέγχους τα τελευταία χρόνια, αρχής γενομένης από τα γνωστά γεγονότα του Σεπτεμβρίου 2016, και για το συγκεκριμένο έργο, και ουδέν προέκυψε. Απολύτως τίποτα!

2. Το συγκεκριμένο συνέδριο eHealth Forum 2014 ανατέθηκε στην εταιρεία μου κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης το 2014. Με βάση το Ν. 4148/2013, άρθρο 5, μπορεί κατ’ εξαίρεση να γίνονται απευθείας αναθέσεις για λόγους κατεπείγοντος κατά τη διάρκεια της Προεδρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!