Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 10 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Η Lidl Hellas «Top Employer» το 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
[Η Καθημερινή]: Η Lidl Hellas «Top Employer» το 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

[Η Καθημερινή]: Η Lidl Hellas «Top Employer» το 2018 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η Lidl Hellas διακρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον τίτλο Top Employer, κάτι που οφείλεται στους πάνω από 5.000 ανθρώπους της που κάνουν κάθε μέρα την επιχείρησή να ξεχωρίζει.

Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προσφέρουν.

Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Μεταξύ των πεδίων που αξιολογήθηκαν περιλαμβάνονται: αμοιβές και παροχές, ένταξη νέων εργαζομένων, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση της απόδοσης, ανάπτυξη ηγεσίας, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής και εταιρική κουλτούρα.

“Η έρευνά μας έδειξε ότι η Lidl Hellas, διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της”, αναφέρει το Top Employers Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Lidl Hellas.

Στο επίκεντρό της εταιρίας βρίσκονται οι άνθρωποί της και χάρη σε αυτούς κατορθώνει να βελτιώνει διαρκώς τις δομές, τις πολιτικές και τις διαδικασίες της, ώστε να τους προσφέρει ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!