Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Λεφτά… για πέταμα
[Η Καθημερινή]: Λεφτά… για πέταμα

[Η Καθημερινή]: Λεφτά… για πέταμα

Εποχή μεταγραφών. Η πιο αγαπημένη περίοδος για όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες, μάνατζερ, οπαδοί και Τύπος ζουν, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους, ημέρες ευφορίας.

Οι ποδοσφαιριστές επειδή προσβλέπουν σε ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο με μια καλύτερη ομάδα. Οι τεχνικοί ελπίζουν πως θα κλείσουν τα κενά τους, για να παρουσιάσουν πιο ισχυρό σύνολο. Οι παράγοντες για να… εξευμενίσουν τους φανατικούς, οι μάνατζερ για να φουσκώσουν τους λογαριασμούς τους, ο Τύπος για να κερδίσει φύλλα και ακροαματικότητα και οι οπαδοί για να… ονειρεύονται.

Φυσικά ουδείς ασχολείται αν οι προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ είναι απαραίτητες ή τουλάχιστον με ποια κριτήρια γίνονται. Αυτό βέβαια είναι ελληνικό φαινόμενο, αφού σε καμία ΠΑΕ, ουσιαστικά, δεν υπάρχει ολοκληρωμένος προγραμματισμός, ώστε να καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες κάθε ομάδας.

Μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν αρκεί για να διαπιστώσουμε πόσοι ποδοσφαιριστές ήρθαν σαν «μεσσίες» και έφυγαν ως… παλτά. Αποτέλεσμα, οι σχεδόν όλες χρεωμένες ποδοσφαιρικές εταιρείες να μπούνε κι άλλο μέσα, χωρίς βέβαια να υπάρξει καμία αγωνιστική βελτίωση. Αντιθέτως η ομάδα, όχι μόνο έμεινε στάσιμη, αλλά έκανε και βήματα προς τα πίσω.

Θα ήταν… είδηση αν σ’ αυτήν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βιώναμε κάτι άλλο. Αν βλέπαμε τα επιτελεία των ΠΑΕ, που είναι επιφορτισμένα με το πάρε – δώσε παικτών, να λειτουργούν με άλλη λογική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!