Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Σε Κροατία, Σερβία, Μάλτα και Σλοβενία επεκτάθηκε η Spitogatos Network
[Η Καθημερινή]: Σε Κροατία, Σερβία, Μάλτα και Σλοβενία επεκτάθηκε η Spitogatos Network

[Η Καθημερινή]: Σε Κροατία, Σερβία, Μάλτα και Σλοβενία επεκτάθηκε η Spitogatos Network

Σε τέσσερις χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα στη Σερβία, την Κροατία, τη Μάλτα και τη Σλοβενία έχει επεκταθεί το τελευταίο διάστημα το ελληνικό δίκτυο ιστοσελίδων φιλοξενίας αγγελιών ακινήτων Spitogatos Network (Spitogatos.gr, Tospitimou.gr kai Spiti24.gr).

Οι νέες ιστοσελίδες στις παραπάνω χώρες ξεκίνησαν να λειτουργούν υπό την επωνυμία Indomio στα μέσα του έτους, με στόχο να διευκολυνθεί η αναζήτηση ακινήτων στις συγκεκριμένες αγορές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, μέχρι σήμερα πάνω από 700 μεσιτικά γραφεία των εν λόγω χωρών έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν τις νέες υπηρεσίες, αναρτώντας πάνω από 50.000 αγγελίες ακινήτων, ενώ οι μηνιαίες επισκέψεις έχουν ξεπεράσει τις 10.000 συνολικά, με ανοδική τάση.

Σύμφωνα μάλιστα με τη διοίκηση της εταιρείας, πρόθεση είναι η επέκταση και σε άλλες αγορές του εξωτερικού. Σημειωτέον ότι νωρίτερα εντός του έτους είχε πραγματοποιηθεί και η επέκταση στην αγορά της Κύπρου με τη δημιουργία του spitogatos.com.cy. Συνολικά, ο όμιλος λειτουργεί πλέον οκτώ ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων σε έξι χώρες.

Σημειωτέον ότι στην Ελλάδα, η εταιρεία προσελκύει πάνω από τρία εκατ. μηνιαίους επισκέπτες, ενώ με βάση την τιμή προσφοράς, η συνολική αξία των ακινήτων που προβάλλονται προς πώληση αγγίζει τα 250 δισ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!