Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Κόντρα στο Εργασίας για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων
[Η Καθημερινή]: Κόντρα στο Εργασίας για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων

[Η Καθημερινή]: Κόντρα στο Εργασίας για τη διαχείριση κοινοτικών κονδυλίων

Σε μείζον πολιτικό θέμα τείνει να εξελιχθεί η αντιπαράθεση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου με τη γενική γραμματέα Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Δήμητρα Χαλικιά, η οποία με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα καταγγέλλει την πολιτική της προϊσταμένη για συκοφαντία, προσωπική ιδιοτέλεια, κακές επιλογές στη διαχείριση κοινοτικών χρημάτων και πολιτικές που πριμοδοτούν συγκεκριμένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Η επιστολή δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και η κ. Αντωνοπούλου με χθεσινή της ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι η επιλογή τροφοδότησης της εφημερίδας με ανυπόστατες, ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες δημιουργεί μείζον θέμα πολιτικής δεοντολογίας, το οποίο ασφαλώς και θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά το αμέσως προσεχές διάστημα.
Στην επιστολή της προς τον κ. Τσίπρα, η κ. Χαλικιά κάνει λόγο για προσωπική ιδιοτέλεια της υπουργού στο θέμα της διαρροής πληροφοριών για πιθανή αναβολή του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας σε 34 δήμους, λόγω ενστάσεων από το ΑΣΕΠ.
Παράλληλα, βέβαια, καταγγέλλει ότι ενώ η ίδια «αντιστάθηκε στις κακές επιλογές διαχείρισης δημόσιου χρήματος», η κ. Αντωνοπούλου επιχειρεί με αυτεπιστασία, δηλαδή απευθείας αναθέσεις, να μοιράσει χιλιάδες ευρώ σε κοινωνικούς εταίρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!