Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Κυρ. Μητσοτάκης: Εμείς έχουμε οικονομικό σχέδιο, ο κ. Τσίπρας δεν έχει να πει τίποτα για το μέλλον
[Η Καθημερινή]: Κυρ. Μητσοτάκης: Εμείς έχουμε οικονομικό σχέδιο, ο κ. Τσίπρας δεν έχει να πει τίποτα για το μέλλον

[Η Καθημερινή]: Κυρ. Μητσοτάκης: Εμείς έχουμε οικονομικό σχέδιο, ο κ. Τσίπρας δεν έχει να πει τίποτα για το μέλλον

Τη χθεσινή αντιπαράθεση στη Βουλή σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ, εκφράζοντας την ελπίδα πως η προεκλογική συζήτηση θα επανέρθει στον πυρήνα της. Μιλώντας στο 3ο Διεθνές Συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως καταλαβαίνει μερικές φορές γιατί αυτές οι συζητήσεις αφήνουν μία άσχημη γεύση σε πολίτες που ενοχλούνται από τους υψηλούς τόνους.

«Η Βουλή έχει τη δική της δυναμική. Έχω προσπαθήσει να κρατήσω το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου στην ουσία. Όταν κάποιος ξεκινά έναν καυγά, ο άλλος έρχεται σε μια δύσκολη θέση αν πρέπει να απαντήσει ή απλά να παραμερίσει την απάντηση. Επέλεξα χθες να απαντήσω. Οι τοποθετήσεις μου ήταν πολιτικές, η κριτική μου πολιτική. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι θα επαναφέρουμε τη συζήτηση στον πυρήνα της, πηγαίνοντας στις ευρωεκλογές. Ποιος μπορεί να μιλήσει για την Ελλάδα της επόμενης μέρας, να εγγυηθεί δουλειές και ασφάλεια. Δεν μπορεί κανείς να στέκεται αδιάφορα απέναντι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ηθική της πολιτικής. Τα ζητήματα αυτά έχουν τη σημασία τους. Όταν συμπεριφορές που δεν είναι αποδεκτές από την πλειοψηφία υιοθετούνται από τον πρωθυπουργό, αυτό έχει στη σημασία του» ανέφερε, επισημαίνοντας πως η ΝΔ δεν έχει αποφύγει ποτέ την ουσιαστική συζήτηση και την αναζήτηση συναινέσεων.

«Ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτα να πει για το μέλλον»

«Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες ότι συγκρούονται σε επίπεδο οικονομίας δύο τελείως διαφορετικά σχέδια. Εμείς έχουμε σχέδιο, ο κ. Τσίπρας δεν έχει τίποτα να πει για το μέλλον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!