Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Κικίλιας: «Να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας εάν δεν μπορεί να κυβερνήσει»
[Η Καθημερινή]: Κικίλιας: «Να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας εάν δεν μπορεί να κυβερνήσει»

[Η Καθημερινή]: Κικίλιας: «Να παραιτηθεί ο κ. Τσίπρας εάν δεν μπορεί να κυβερνήσει»

Επίθεση στην κυβέρνηση για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης, απορρίπτοντας ταυτόχρονα οποιοδήποτε ενδεχόμενο στήριξης των μέτρων στο πλαίσιο του μνημονίου ή συμμετοχής σε οικουμενικά σχήματα εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Οπως είπε χαρακτηριστικά «αν ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει ας παραιτηθεί», ενώ ξεκαθάρισε ότι «από την παρούσα βουλή δεν μπορεί να σχηματιστεί άλλη κυβέρνηση».

«Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμη φάση με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης. Διαβεβαίωνε οτι θα ολοκλήρωνε την αξιολόγηση έως τις 5 Δεκεμβρίου» ανέφερε ο κ. Κικίλιας και πρόσθεσε ότι πρόκειται για μια «συνηθισμένη πρακτική της κυβέρνησης η οποία «παρίστανε οτι κανει σκληρές διαπραγματεύσεις και κατέληξε σε κόφτη και υπερταμείο».

Σε ερώτηση για το εάν θα έρθει και τέταρτο μνημόνιο ο κ. Κικίλιας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κυβέρνηση «να βάλει την υπογραφή της σε ένα τέταρτο μνημόνιο όπως υπέγραψε και το τρίτο».

«Η κυβέρνηση έχει βάλει υπογραφή στο τρίτο και οδεύει να βάλει υπογραφή και στο τέταρτο, εμείς οφείλουμε να ελέγχουμε και να κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου. Κάθε φορά που μιλάει η κυβέρνηση για διαπραγμάτευση και κόκκινες γραμμές το μάρμαρο το πληρώνουν πολύ ακριβά οι Ελληνες πολίτες», είπε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!