Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Κατεπείγουσα έρευνα του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων στα τηλέφωνά του
[Η Καθημερινή]: Κατεπείγουσα έρευνα του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων στα τηλέφωνά του

[Η Καθημερινή]: Κατεπείγουσα έρευνα του Αρείου Πάγου για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων στα τηλέφωνά του

Παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προκάλεσε η δημόσια καταγγελία εκ μέρους του ΚΚΕ για δίκτυο παρακολουθήσεων, τόσο του συγκεκριμένου κόμματος όσο και των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας και Ποταμιού.

Η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου, που ενημερώθηκε για τις εξελίξεις ευρισκόμενη στην Κρήτη για επαγγελματική απασχόληση έδωσε αμέσως εντολή πλήρους διερευνήσεως των καταγγελλόμενων από την πλευρά του ΚΚΕ

Η έρευνα έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος λόγω τη σοβαρότητας του θέματος και προς τούτο ανέλαβε την διενέργειά της αρμόδιος εισαγγελέας μετά από σχετική εντολή του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλία Ζαγοραίου, προς τον οποίο και απευθύνθηκε η άμεση παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Την ίδια ώρα για πολύ σοβαρές καταγγελίες κάνουν λόγο τόσο το Μαξίμου, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, όσο και η Νέα Δημοκρατία.

Υπενθυμίζεται ότι το ζήτημα παραβίασης του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων των μελών ανέδειξε το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του, στην οποία κάνει λόγο για επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Περισσού, που αφορούν συνακροάσεις και πιθανόν παρακολούθηση των συνομιλιών των στελεχών του κόμματος. Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ σημειώνει ότι υπάρχουν «συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού», οι οποίες κατά τον Περισσό, «προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο “κέντρο”».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!