Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ νομοθέτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης
[Η Καθημερινή]: Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ νομοθέτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

[Η Καθημερινή]: Καταψηφίζουν οι ΑΝΕΛ νομοθέτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης

Την απόφαση να καταψηφίσουν οι συγκυβερνώντες ΑΝΕΛ ένα ακόμα νομοθέτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ανακοίνωσε όπως αναμενόταν νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής του κόμματος Κ. Κατσίκης. Πρόκειται για το νομοσχέδιο που εισήχθη προς ψήφιση σήμερα στην Ολομέλεια, μέσω του οποίου ενσωματώνονται στο εθνικό δίκαιο κοινοτικές οδηγίες, μεταξύ άλλων για την «ίση μεταχείριση προσώπων ασχέτως φυλής, χρώματος, εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων, αναπηρίας ή χρόνιας ασθένειας, ηλικίας, οικογενειακής ή κοινωνικής κατάστασης, σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου».

Ο κ. Κατσίκης, υπενθυμίζοντας πως οι ΑΝΕΛ είχαν καταψηφίσει και το Σύμφωνο Συμβίωσης, υποστήριξε ότι το τωρινό νομοθέτημα ουσιαστικά ενισχύει το περί Συμφώνου νόμο. «Αδυνατώ να κατανοήσω αναγκαιότητα συγκεκριμένης νομοθέτησης» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Μπορεί ένας γκέι να είναι μπειμπι σίτερ και ένας τρανσέξουαλ εκπαιδευτικός»;

Υπό αυτό το πρίσμα, τόνισε: «Θα καταψηφίσουμε τα άρθρα που νομιμοποιούν και ενισχύουν το σύμφωνο συμβίωσης ως Ελληνες πατριώτες και χριστιανοί».

Λίγο νωρίτερα, εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο εισηγητής Ι.Σαχινίδης, σημειώνοντας πως και το κόμμα του καταψηφίζει, ανέφερε στην ομιλία του: «Να μην νομοθετούμε εδώ υπέρ όσων έχουν σεξουαλικές διαστροφές. Θα μας φέρετε να ψηφίσουμε και υπέρ των κτηνοβατών; Οι έλληνες εθνικιστές θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο τις προσπάθειές σας να δημιουργήσετε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Οταν θα έρθουν να σας βιάσουν, εσάς και τους συγγενείς σας, κι εσείς θα λέτε ότι είναι βιαστές, εμείς θα σας λέμε ότι είναι παράτυποι εραστές».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!