Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Καταγγελία για συνακροάσεις από το ΚΚΕ
[Η Καθημερινή]: Καταγγελία για συνακροάσεις από το ΚΚΕ

[Η Καθημερινή]: Καταγγελία για συνακροάσεις από το ΚΚΕ

Κατεπείγουσα έρευνα για να διερευνηθεί η καταγγελία του ΚΚΕ ότι υπάρχει κέντρο τηλεφωνικών υποκλοπών του κόμματος όσο και άλλων, όπως της Ν.Δ., του Ποταμιού και του ΣΥΡΙΖΑ, διέταξε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Ξένη Δημητρίου. Παράλληλα και ο ΟΤΕ εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση ότι «δόθηκε εντολή για την άμεση τεχνική διερεύνηση του θέματος», υποστηρίζοντας ότι «από τους μέχρι στιγμής ελέγχους δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία».

Η άμεση κινητοποίηση της Δικαιοσύνης, του ΟΤΕ, αλλά και της κυβέρνησης προδίδει ασφαλώς το πόσο σοβαρή κρίθηκε η καταγγελία του Περισσού ότι «τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., του Ποταμιού», αξιώνοντας «να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και η κυβέρνηση να εξασφαλίσει την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από ένα άγνωστο τρίτο κέντρο»!

Υστερα από την αρχική αμηχανία που προκάλεσε η καταγγελία στην κυβέρνηση –και προφανώς λόγω της δημοσιότητας που έλαβε το θέμα– ο κ. Δημ. Τζανακόπουλος δεσμεύθηκε ότι «θα εξαντληθεί κάθε επιχειρησιακό, θεσμικό και νομικό περιθώριο για τη διερεύνησή της», διαβεβαιώνοντας ότι «έχουν ήδη δοθεί οι σχετικές κατευθύνσεις στους αρμοδίους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!