Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
28 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 19 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Καμμένος: Μέχρι τέλους μαζί με τον Τσίπρα
[Η Καθημερινή]: Καμμένος: Μέχρι τέλους μαζί με τον Τσίπρα

[Η Καθημερινή]: Καμμένος: Μέχρι τέλους μαζί με τον Τσίπρα

Αμοιβαία τα αισθήματα μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου. Σε ανταπόδωση της στήριξης μέχρι τέλους του Μεγάρου Μαξίμου προς τον κυβερνητικό εταίρο , αφού χωρίς την μεταξύ τους συνεργασία η κυβέρνηση θα είχε τερματίσει τον βίο της, ο Πάνος Καμμένος προέβη σε ιδιαίτερα θερμές δηλώσεις για τον πρωθυπουργό από την Ικαρία όπου βρίσκεται για την επέτειο της απελευθέρωσής του από τους Τούρκους το 1912.

«Με τον Τσίπρα θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αμυνας σε συνέντευξή του στην Ικαριακή ραδιοφωνία διευκρινίζοντας ότι «έχουν περάσει δύσκολες καταστάσεις μαζί».

«Mε τον Αλέξη τον Tσίπρα βρεθήκαμε μαζί σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Αλέξης είναι αριστερός και εγώ ανήκω από μία οικογένεια της κεντροδεξιάς που συναντήθηκε με ένα ευρύτερο πατριωτικό χώρο και του παλιού ΠΑΣΟΚ και δημιουργήσαμε τους ΑΝΕΛ. Ιδεολογικά έχουμε διαφορές. Είμαστε μαζί για δύο θέματα, το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης, εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού» σχολιάζει ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Παράλληλα προειδοποιεί ότι κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τη μεταξύ τους συνεργασία «που είναι προς όφελος της πατρίδας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!