Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: «Εισροές» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη σύμπραξη με το ΚΙΔΗΣΟ
[Η Καθημερινή]: «Εισροές» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη σύμπραξη με το ΚΙΔΗΣΟ

[Η Καθημερινή]: «Εισροές» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη σύμπραξη με το ΚΙΔΗΣΟ

«Μην υποτιμάτε ποτέ ότι το πρώτο που απασχολεί τους βουλευτές είναι η επανεκλογή τους», έλεγε ένας παλαιός κοινοβουλευτικός, και αυτό φαίνεται να συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ μετά και την ανακοίνωση του πολιτικού «γάμου» της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου. Πριν καν προλάβει να γίνει γνωστή η συμφωνία, ο μέχρι πρότινος ανεξάρτητος βουλευτής Λεων. Γρηγοράκος (που φλέρταρε ως γνωστόν με τη Ν.Δ.) δήλωσε ότι επιστρέφει στη Δημ. Συμπαράταξη, ενώ αίφνης προέκυψε χθες και μια απευθείας μετεγγραφή στο ΠΑΣΟΚ από το Ποτάμι.
Συγκεκριμένα, με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται από τον κ. Θεοδωράκη, ενώ λίγο αργότερα… όλως τυχαίως συναντήθηκε με την κ. Γεννηματά στην οποία ανακοινώθηκε η αυθημερόν μετεγγραφή του στο ΠΑΣΟΚ. Στη δε Χαρ. Τρικούπη δήλωναν περιχαρείς ότι το κύμα των εισροών θα συνεχιστεί. Επικαλούνταν μια χθεσινή επιστολή πέντε πρώην στελεχών (Γ. Θωμάς, Βαγγ. Μαλέσιος, Φρ. Παπαδέλης, Μ. Σταυρακάκης και Δημ. Σωτηρλής), οι οποίοι επίσης δήλωσαν ότι στηρίζουν την κ. Γεννηματά, ενώ παρέπεμπαν και σε μια συνέντευξη της πρώην βουλευτού του Ποταμιού, Κατ. Μάρκου, η οποία επίσης δήλωσε διαθέσιμη για μετεγγραφή στη ΔΗΣΥ.
Πώς αντέδρασε σε όλα αυτά ο κ. Θεοδωράκης; Με μια πολύ σκληρή ανακοίνωση στην οποία καταλόγισε ειρωνικά στην κ. Γεννηματά ότι «άνοιξε πριν ακόμα και από τις ΠΑΕ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου», ενώ χαρακτήρισε «αστείο και συνάμα θλιβερό (το ότι) ένας βουλευτής το πρωί είναι Ποτάμι και το μεσημέρι γίνεται ΠΑΣΟΚ. Οι ευθύνες αυτών που σχεδιάζουν στο παρασκήνιο νέες αποστασίες είναι τεράστιες, καθώς δηλητηριάζουν ξανά τη δημόσια ζωή», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, και υποστηρίζοντας ότι «τα κόμματα δεν μεγαλώνουν κλέβοντας έδρες άλλων» εξέφρασε την ελπίδα του «οι πολίτες να είναι αυστηροί με όσους θυσιάζουν τα πάντα στο κυνήγι της καρέκλας και της εξουσίας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!