Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Υπόθεση Novartis: Την ερχόμενη Παρασκευή η κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Αγγελή
[Η Καθημερινή]: Υπόθεση Novartis: Την ερχόμενη Παρασκευή η κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Αγγελή

[Η Καθημερινή]: Υπόθεση Novartis: Την ερχόμενη Παρασκευή η κατάθεση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Αγγελή

Την ερχόμενη Παρασκευή θα καταθέσει ως μάρτυρας ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται στο ανώτατο δικαστήριο για τους εισαγγελικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Δασούλας κάλεσε για την επόμενη Παρασκευή τον πρώην επόπτη της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς να καταθέσει ενόρκως τα όσα καταγγέλλει στις δύο αναφορές του σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δασούλας θα ολοκληρώσει πρώτα τη διερεύνηση των καταγγελλομένων από τον κ. Αγγελή κι εν συνεχεία, τα όσα προσάπτει, στη δική της αναφορά, η κ. Τουλουπάκη σε βάρος του τότε επόπτη των ερευνών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωάννης Αγγελής που καταγγέλει για σωρεία παραβάσεων τους εισαγγελείς Διαφθοράς είχε με τη σειρά του θέσει στο αρχείο τις μηνύσεις πολιτικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τις καταθέσεις των λεγόμενων προστατευόμενων μαρτύρων, χωρίς την ύπαρξη αποδείξεων.

Στη συνέχεια όμως προέβη στις γνωστές καταγγελίες προκαλώντας νέες έρευνες για τους εισαγγελικούς χειρισμούς που επικρίνονται από πολλες πλευρές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!