Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Υποψήφιος στην Αθήνα ο Μπακογιάννης
[Η Καθημερινή]: Υποψήφιος στην Αθήνα ο Μπακογιάννης

[Η Καθημερινή]: Υποψήφιος στην Αθήνα ο Μπακογιάννης

«Ελάτε να σηκώσουμε ανάστημα, ελάτε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά», κάλεσε ο Κώστας Μπακογιάννης τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν χθες στον Κεραμεικό στην ανοικτή εκδήλωση για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων.

Ο, και επισήμως πλέον, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μιλώντας από μία εξέδρα, η οποία είχε στηθεί ανάμεσα στον κόσμο, κάλεσε τους πολίτες να συνυπογράψουν μία συμφωνία εμπιστοσύνης, «η οποία θα μας δεσμεύει όλους». Αυτή η συμφωνία θα έχει πέντε αρχές, σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης, αποκαλώντας τον δήμαρχο διευθυντή ορχήστρας και τονίζοντας ότι θα επιδιώξει συνεργασίες και δεν θα φοβηθεί να αλλάξει τον δήμο.

«Αρχή πρώτη: Η Αθήνα δεν είναι μια γενική και αφηρημένη έννοια. Είναι οι άνθρωποί της. Οσοι ζουν, όσοι εργάζονται και όσοι την επισκέπτονται. Εχετε ανάγκη επιτέλους, όσα δικαιούστε.

Αρχή δεύτερη: Ο δήμαρχος δεν είναι διαιτητής μικρών ή μεγάλων συμφερόντων, ούτε τερματοφύλακας απέναντι σε ένα επιθετικό κράτος που βαράει πέναλτι. Είναι σύμμαχος με τα όνειρα των δημοτών. Ο δήμαρχος είναι παντού. Για τα πάντα. Και πάντα. Μαχητικά, πέρα και πάνω από αρμοδιότητες. Εδώ θα ισχύει στα αλήθεια το γνωστό… Τα παράπονά σας στον δήμαρχο.

Αρχή τρίτη: Η Αυτοδιοίκηση έχει υποχρέωση να ξεπερνά γραμμές και να γκρεμίζει τείχη. Τα σκουπίδια δεν έχουν ιδεολογία και οι λακκούβες δεν έχουν χρώμα. Δικαιούμαστε να είμαστε υπερήφανοι για τις πολιτικές μας επιλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!