Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Καθημερινή]: ΗΠΑ: Καταστροφή από μετεωρίτη προτιμά ένας στους 4 νέους αντί Τραμπ ή Κλίντον
[Η Καθημερινή]: ΗΠΑ: Καταστροφή από μετεωρίτη προτιμά ένας στους 4 νέους αντί Τραμπ ή Κλίντον

[Η Καθημερινή]: ΗΠΑ: Καταστροφή από μετεωρίτη προτιμά ένας στους 4 νέους αντί Τραμπ ή Κλίντον

Οι νεαροί Αμερικανοί είναι τόσο δυσαρεστημένοι με τις επιλογές που έχουν στις προεδρικές εκλογές που θα προτιμούσαν να καταστραφεί η Γη από έναν τεράστιο μετεωρίτη παρά να δουν την Χίλαρι Κλίντον ή τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Αυτό ήταν το συμπέρασμα σχετικής έρευνας γνώμης που διεξήγαγε η UMass Lowell’s Center for Public Opinion σε συνεργασία με την Odyssey Millennials.

Οι δημοσκόποι έδωσαν στους ερωτηθέντες την επιλογή να «ψηφίσουν» την έλευση ενός γιγάντιου μετεωρίτη αντί μίας προεδρίας του Τραμπ, της Κλίντον ή του Αμερικανού προέδρου, Μπάρακ Ομπάμα με σκοπό να εκτιμήσουν το μέγεθος της δυσαρέσκειας των Αμερικανών ψηφοφόρων, καθώς στο Twitter έγινε δημοφιλές το hashtag #GiantMeteor2016.

Περισσότεροι από τους μισούς (53%) από τους 1.247 νέους, ηλικίας 18-35 ετών, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν να καταστραφεί ο πλανήτης από την έλευση ενός γιγάντιου μετεωρίτη παρά να δουν τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο.

Ένας στους τρεις (34%) προτιμά τον #GiantMeteor παρά τη Χίλαρι Κλίντον, ενώ μεταξύ των τριών- δηλαδή του Τραμπ, της Κλίντον ή του μετεωρίτη- το 23% προτιμά το τέλος του κόσμου.

Τέσσερις στους δέκα (39%) αισθάνονται καλύτερα με την προοπτική να αυτοανακηρυχθεί ο Ομπάμα ισόβιος πρόεδρος παρά να παραδώσει τα κλειδιά του Λευκού Οίκου στον Τραμπ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!