Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Ικανοποίηση Χόγκαν για τις ελληνικές προσπάθειες να κλείσει το «ψηφιακό χάσμα» στις αγροτικές περιοχές
[Η Καθημερινή]: Ικανοποίηση Χόγκαν για τις ελληνικές προσπάθειες να κλείσει το «ψηφιακό χάσμα» στις αγροτικές περιοχές

[Η Καθημερινή]: Ικανοποίηση Χόγκαν για τις ελληνικές προσπάθειες να κλείσει το «ψηφιακό χάσμα» στις αγροτικές περιοχές

Ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη Φιλ Χογκαν δηλώνει ικανοποιημένος με τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές (rural broadband), λέγοντας ότι αυτό θα βοηθήσει τους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή.

Μιλώντας στο περιθώριο των European Broadband Awards στις 20 Νοεμβρίου, ο Χόγκαν δήλωσε στο EURACTIV.com: «Η Ελλάδα είναι από τα πιο εξαιρετικά παραδείγματα μεταξύ των χωρών της Μεσογείου σε ό,τι αφορά την διαφοροποιημένη φύση των προϊόντων μας, και φυσικά χρειαζόμαστε ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές για όλους τους ανθρώπους μας στην Ελλάδα προκειμένου να μπορούν να παράγουν περισσότερο».

Πρόσθεσε ότι οι ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές θα είναι βασικός παράγοντας προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να ζήσουν σε αγροτικές περιοχές και ότι το γεγονός πως τους παρέχονται οι απαραίτητες τεχνολογίες θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Αναφερόμενος στη γενική βελτίωση των οικονομικών της χώρας, σημείωσε ότι αποτελεί «θετικό σημάδι» καθώς το αποτυπώνουν τα στοιχεία. «Και νομίζω ότι (οι Έλληνες) έχουν αρχίσει να το νιώθουν τώρα», τόνισε.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ)

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!