Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
38 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Κ. Γαβρόγλου: Κατώτερος των φοιτητών του
[Η Καθημερινή]: Κ. Γαβρόγλου: Κατώτερος των φοιτητών του

[Η Καθημερινή]: Κ. Γαβρόγλου: Κατώτερος των φοιτητών του

Αναρμόδιος δηλώνει ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στο να συμβάλει να βρεθεί λύση στα όσα συμβαίνουν στο campus του ΑΠΘ με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις, οπότε δεκτό!

Ωστόσο, αντί να περιορισθεί σε αυτό, ο κ. Γαβρόγλου στην συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ, παρότι αναρμόδιος, δήλωσε ότι υπερβάλλουν οι 471 φοιτητές που περιγράφουν τα όσα αντικρίζουν καθημερινά γύρω από τη σχολή τους. «Τα φαινόμενα δεν είναι της έκτασης που αναφέρει η επιστολή των φοιτητών» είπε ο υπουργός. Θαρρείς πως η κοινή γνώμη δεν έχει σοκαριστεί με τους δύο πρόσφατους θανάτους χρηστών στους «επίμαχους» χώρους.

Θαρρείς πως ο κ. Γαβρόγλου ξέρει πως νιώθει ένα 20χρονο παιδί που πάει να σπουδάσει και αντικρίζει χρήστες και διακινητές στους χώρους απ’ όπου περνά για το μάθημά του!

Ωστόσο, αφού δεν είναι αρμόδιος για το θέμα, ως πολιτικός ινστρούχτορας είπε πως «ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα θα δώσει τη λύση και οι διδάσκοντες, και όχι οι αστυνομικές αρχές».

Δηλαδή, δεν είναι αρμόδια η πολιτεία να αντιμετωπίσει την διακίνηση των ναρκωτικών μέσα σε ένα πανεπιστήμιο αλλά ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και οι καθηγητές του ιδρύματος; Μα το έκαναν οι 471.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!