Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 11 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Φαρμακευτική – H συναρπαστική επιστήμη του μέλλοντος
[Η Καθημερινή]: Φαρμακευτική – H συναρπαστική επιστήμη του μέλλοντος

[Η Καθημερινή]: Φαρμακευτική – H συναρπαστική επιστήμη του μέλλοντος

O φαρμακοποιός δρα καταλυτικά στον τομέα της υγείας. Είναι ο καταρτισμένος επιστήμονας στον οποίο οι ασθενείς έχουν την ευκολότερη πρόσβαση και την αμεσότερη επικοινωνία.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου διαθέτει το πληρέστερο Τμήμα Επιστημών Υγείας και Ζωής στην Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτό το πρόγραμμα Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κυπριακού και Ελλαδικού κοινού. Αποτελεί ένα σύγχρονο και ισόρροπο πρόγραμμα σπουδών, υποστηριζόμενο από άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια τελευταίου τύπου με έμφαση στις μαθησιακές ανάγκες των φοιτητών.
«Η γοητεία της φαρμακευτικής επιστήμης κρύβεται στην πολυσυλλεκτικότητα της γνώσης», εξηγεί ο καθηγητής Σωτήρης Μιχαλέας, συντονιστής του Προγράμματος Φαρμακευτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, προσθέτοντας πως «συνδυάζει τα αντικείμενα της Χημείας, της Βιολογίας, της Φυσικής, της Φαρμακολογίας και της Θεραπευτικής. Ο κ. Μιχαλέας τονίζει πως «επειδή η φαρμακευτική είναι ταυτόχρονα και επάγγελμα, η πολυσυλλεκτικότητα της γνώσης σημαίνει ευρύ φάσμα επαγγελματικών επιλογών», προσθέτοντας ότι αυτό είναι σημαντικό για τον φοιτητή Φαρμακευτικής γιατί θα έχει πολλές επιλογές ώστε να μπορεί να διαλέξει την πτυχή του επαγγέλματος που του αρέσει περισσότερο. Σπουδάζοντας Φαρμακευτική στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο οι φοιτητές προετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις επαγγελματικές προκλήσεις σε όλους τους πιθανούς χώρους εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!