Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Καθημερινή]: Ερευνα Τραμπ για εμπλοκή Μόσχας
[Η Καθημερινή]: Ερευνα Τραμπ για εμπλοκή Μόσχας

[Η Καθημερινή]: Ερευνα Τραμπ για εμπλοκή Μόσχας

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Την πραγματοποίηση επίσημης έρευνας γύρω από τις αποκαλύψεις για κυβερνοεπιθέσεις Ρώσων χάκερ, με στόχο τα ηλεκτρονικά δίκτυα των Δημοκρατικών, αλλά και των Ρεπουμπλικανών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα διατάξει, μόλις αναλάβει τα καθήκοντά του, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με δέσμευσή του, όπως αποκάλυψε με μήνυμά του στο Twitter.
Σε σειρά τέτοιων μηνυμάτων, ο Τραμπ επετέθη χθες στους πολιτικούς του αντιπάλους, «Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς», για τη δημοσιοποίηση φακέλου ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο επερχόμενος πρόεδρος διατηρεί στενούς οικονομικούς δεσμούς με τη Ρωσία, λέγοντας ότι τα στοιχεία αυτά προήλθαν κατά πάσα πιθανότητα από μυστικές υπηρεσίες.
«Εντελώς κατασκευασμένα και ψευδή στοιχεία από φαύλους πολιτικούς υπαλλήλους, Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς. Ψευδείς ειδήσεις! Η Ρωσία υποστηρίζει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ, ενώ συμπλήρωσε: «Πιθανότατα διέρρευσαν από υπηρεσίες πληροφοριών, παρότι γνώριζαν ότι δεν υπάρχουν –ούτε ποτέ θα υπάρξουν– στοιχεία».
Λίγες ώρες αργότερα, ο Τραμπ επανέλαβε τις επιθέσεις του με στόχο τη Χίλαρι Κλίντον, χαρακτηρίζοντας την πρώην αντίπαλό του «ένοχη σαν τον διάβολο», για να διακωμωδήσει τις επικρίσεις των υποστηρικτών της γύρω από την έρευνα του FBI για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!