Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Επιχείρηση «Βορράς» για τη Ν.Δ.
[Η Καθημερινή]: Επιχείρηση «Βορράς» για τη Ν.Δ.

[Η Καθημερινή]: Επιχείρηση «Βορράς» για τη Ν.Δ.

«Εμείς είμαστε έτοιμοι, όποτε κι αν γίνουν εκλογές, εμείς θα νικήσουμε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας πριν από μερικά 24ωρα προσθέτοντας την πρότασή του προς τον Αλέξη Τσίπρα να προκηρύξει τις εκλογές πριν από τη ΔΕΘ, «για να βρει ένα καλό άλλοθι να αποφύγει την επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα». Η επισήμανση δεν ήταν τυχαία. Η Ν.Δ. βρίσκεται σε προεκλογική φάση, η οποία μάλιστα θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με ορόσημο την προεδρική ανάβαση στη ΔΕΘ. Μόνο που η φετινή νεοδημοκρατική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα προ της ΔΕΘ θα κρατήσει μία ολόκληρη εβδομάδα, εκπέμποντας το μήνυμα ότι η Πειραιώς είναι αποφασισμένη να κερδίσει από την κατάρρευση των δημοσκοπικών ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στον Βορρά εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την Πειραιώς διαβεβαιώνουν ότι το «είμαστε έτοιμοι» δεν είναι σχήμα λόγου. Οι λίστες της Ν.Δ. βρίσκονται σε φάση τελικής κατάρτισης και ολοκλήρωσης, η προεκλογική στρατηγική και τα μηνύματα βρίσκονται επίσης σε προωθημένο στάδιο, ενώ η Πειραιώς είναι έτοιμη ακόμη και για αιφνίδια προκήρυξη εκλογών – με στενή προεκλογική περίοδο 23 ημερών. Η κυρίαρχη εκτίμηση, βέβαια, είναι ότι ο πρωθυπουργός θα επιδιώξει να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο.

Για τη Ν.Δ. η επίσημη προεκλογική εκστρατεία ξεκινάει από τη ΔΕΘ. Κατά πάσα πιθανότητα, λένε στη Ν.Δ., θα είναι η τελευταία προεκλογική ΔΕΘ του κ. Μητσοτάκη και στην Πειραιώς θα τη «γιορτάσουν» δεόντως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!