Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Επενδύσεις 400 εκατ. σχεδιάζει η Fraport
[Η Καθημερινή]: Επενδύσεις 400 εκατ. σχεδιάζει η Fraport

[Η Καθημερινή]: Επενδύσεις 400 εκατ. σχεδιάζει η Fraport

Επενδύσεις ύψους 400 εκατ. ευρώ θα υλοποιήσει σε ορίζοντα τετραετίας η Fraport Greece στα 14 ελληνικά αεροδρόμια, όπως ανέφερε ο γενικός διευθυντής Εμπορικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της εταιρείας Γιώργος Βήλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο συνέδριο του ΣΕΤΕ.
Ο κ. Βήλος εκτίμησε ότι το αργότερο έως το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διαδικασίες για την ανάληψη της διαχείρισης των αεροδρομίων από τη Fraport. Η εταιρεία έχει ήδη εντοπίσει στον μεγαλύτερο βαθμό τις ανάγκες που έχει το κάθε αεροδρόμιο είτε για αναβάθμιση των εγκαταστάσεών του είτε για επέκταση είτε και για τα δύο.
Για παράδειγμα, οι κτιριακές εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της Σαντορίνης από 5.000 τ.μ. που είναι σήμερα θα φθάσουν σε 15.000 τ.μ. και του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από 30.000 τ.μ. θα φθάσουν τα 60.000 τ.μ. Επιπλέον στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας θα προστεθούν 1.000 τ.μ., ενώ στο αεροδρόμιο των Χανίων θα γίνουν εσωτερικές διαμορφώσεις. Μετά το πέρας της 4ετίας τυχόν πρόσθετες επενδύσεις θα αποφασιστούν ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν από την επιβατική κίνηση του κάθε αεροδρομίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!