Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Καθημερινή]: Ενα εικοσιτετράωρο με την ηθοποιό Αμαλία Αρσένη
[Η Καθημερινή]: Ενα εικοσιτετράωρο με την ηθοποιό Αμαλία Αρσένη

[Η Καθημερινή]: Ενα εικοσιτετράωρο με την ηθοποιό Αμαλία Αρσένη

06.00
Η Νάλα θέλει βόλτα. Δεν ξέρω ποιος της είπε ότι είναι καλή ιδέα να ξυπνάει τη μαμά της με το λουρί στο στόμα και με τα μάτια μες στο παράπονο. Σηκώνομαι, της λέω «βγες στο μπαλκόνι για λίγο», κοιτάω τον ουρανό – μια λωρίδα κόκκινου με γκρίζα σύννεφα. Κάτι τέτοιες στιγμές αισθάνομαι πως μεγαλώνω. Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό σκέφτομαι. Η ζωή προχωράει. Πέφτω ξανά για ύπνο.
09.00
Εντάξει, πήγαμε βόλτα, με μια μικρή καθυστέρηση. Περάσαμε από τον μανάβη, από το αγαπημένο μας καφέ, καλημερίσαμε τον βιβλιοπώλη και τον περιπτερά. Το Παγκράτι είναι μια ωραία γειτονιά ακριβώς γι’ αυτό: γιατί είναι ακόμη γειτονιά. Σκέφτομαι πώς να είναι αυτή την εποχή τα πρωινά στην επαρχία. Στην Κεφαλονιά, στο χωριό μου. Το έργο μας («170 τετραγωνικά») μιλάει για τη Θήβα. Για τις μικρές ελληνικές πόλεις. Για τους ανθρώπους που νιώθουν κλεισμένοι σε τέσσερις τοίχους, ενώ, αν κοιτάξουν έξω από το παράθυρό τους, βλέπουν θάλασσα και βουνό.
10.30
Πηγαίνω στο γυμναστήριο και τρέχω. Στα ακουστικά μου ακούω τα λόγια της παράστασης στο repeat. «Μην αφήσεις ποτέ τα λόγια σου», μας έλεγε ο αγαπημένος μου καθηγητής στη δραματική σχολή στην Αγγλία.
11.30
Μιλάω με τον Γιωργή (Τσουρή) στο τηλέφωνο. Αναλύουμε τη χθεσινή παράσταση, τι πήγε καλά, τι πρέπει να βελτιώσουμε, τι να κάνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!