Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Ελληνική μάχη εξωστρέφειας στο Παρίσι
[Η Καθημερινή]: Ελληνική μάχη εξωστρέφειας στο Παρίσι

[Η Καθημερινή]: Ελληνική μάχη εξωστρέφειας στο Παρίσι

ΠΑΡΙΣΙ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Περισσότερες από 200 ελληνικές επιχειρήσεις από τον αγροδιατροφικό τομέα δίνουν τη δική τους μάχη εξωστρέφειας αυτές τις ημέρες στο Παρίσι, στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών της χρονιάς SIAL Paris 2016.

Mεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών συμμετέχει με την ελληνική παρουσία, που οργάνωσε η Enterprise Greece, επιχειρώντας να μεγεθύνει ή να ξεκινήσει τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων σε ξένες αγορές.

Τόσο εταιρείες με μικρό τίτλο εργασιών όσο και 100% ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις με τζίρο, που προσεγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ και παρουσία από τη Βόρεια Αμερική έως και τη Νοτιοανατολική Ασία, πραγματοποιούν αλλεπάλληλες επιχειρηματικές συναντήσεις με ξένους αγοραστές- άλλες φορές παλιούς γνώριμους και άλλες φορές εν δυνάμει νέους πελάτες.

Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία των ελληνικών Περιφερειών- μια εκ των οποίων είναι και αυτή της Στερεάς Ελλάδας, η οποία προσήλθε κάτω από την ομπρέλα του Enterprise Greece και συνοδεύτηκε με την παρουσία του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη.

«Η περιφέρεια ενθαρρύνει και υποστηρίζει το άνοιγμα νέων αγορών για τις παραγωγικές επιχειρήσεις που μπορούν να διαπρέψουν στο εξωτερικό και να αποτελέσουν παράδειγμα και μοντέλο προς μίμηση», δήλωσε ο περιφερειάρχης, κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!