Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Ελλειμμα στρατηγικής καταλογίζουν στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι
[Η Καθημερινή]: Ελλειμμα στρατηγικής καταλογίζουν στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

[Η Καθημερινή]: Ελλειμμα στρατηγικής καταλογίζουν στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι

«Δεν θέλουμε να γίνουμε άγγελοι κακών ειδήσεων, αλλά, αν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν συνειδητοποιήσουν εδώ και τώρα τις εθνικές ευθύνες τους, η χώρα κινδυνεύει να πληρώσει πολύ ακριβά τα δύο χρόνια που απεδείχθη ότι η κυβέρνηση δεν είχε καμία στρατηγική διαπραγμάτευσης. Και αποδεικνύεται αυτό τώρα από τις κραυγαλέες αντιφάσεις των υπουργών της ακόμη και ως προς τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν για το πρωτογενές πλεόνασμα».

Με αυτόν τον άκρως δυσοίωνο τρόπο σχολιάζαν χθες στελέχη του ΠΑΣΟΚ την προειδοποίηση του αρμόδιου επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί, που έδωσε τριήμερη προθεσμία στην κυβέρνηση για να κλείσει την αξιολόγηση, ενώ και η ίδια η κ. Φώφη Γεννηματά –η οποία θα τοποθετηθεί εφ’ όλης της ύλης την Παρασκευή– ήδη από προχθές καλεί εναγωνίως την κυβέρνηση να πάψει να εξαπατά τον ελληνικό λαό και να επισπεύσει το κλείσιμο των διαπραγματεύσεων υπενθυμίζοντας τη δέσμευσή της ότι, «αν δεν έχουμε το 2017 ανάπτυξη 2,7%, θα επιβληθεί ο περιβόητος “κόφτης” σε μισθούς και συντάξεις και θα επιβληθούν νέοι φόροι».

Με ανάλογο τρόπο σχολίασε και ο κ. Στ. Θεοδωράκης το ενδεχόμενο να προκύψει για μία ακόμη φορά αδιέξοδο στο κλείσιμο μιας αξιολόγησης και η χώρα να βρεθεί στο χείλος του γκρεμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!