Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Η Ελλάδα ενώνει τους ξένους μπλόγκερ
[Η Καθημερινή]: Η Ελλάδα ενώνει τους ξένους μπλόγκερ

[Η Καθημερινή]: Η Ελλάδα ενώνει τους ξένους μπλόγκερ

Περπάτησαν σε πέτρινα καλντερίμια, ρέμβασαν τη θάλασσα από ψηλά, έπαιξαν χιονοπόλεμο και δοκίμασαν σπετσοφάι με ένα ποτήρι τσίπουρο ανά χείρας. «Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τόπο, όπου να βλέπω ταυτόχρονα θάλασσα και χιόνι» περιγράφει το φαινόμενο «Sun, See & Snow» του Πηλίου η Elena Sergeeva, travel blogger και συνιδρύτρια του δικτύου «Travel Bloggers Greece».
Αφορμή για τη σύσταση του εν λόγω δικτύου στάθηκε το συνέδριο «t-bex Europe: the future of travel media» που έγινε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2014, εισάγοντας και επίσημα νέα ήθη στο εγχώριο τουριστικό μάρκετινγκ. «Εως τότε ήμασταν όλοι άγνωστοι μεταξύ μας στο χάος του Διαδικτύου» περιγράφει η Elena, «υπήρχε, όμως, η ανάγκη να συσπειρωθούμε και μαζί να “εκπαιδεύσουμε” την ελληνική αγορά».
Η δραστήρια ομάδα αποτελείται από ξένους bloggers που ζουν στην Ελλάδα και γράφουν για τη χώρα μας. «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας» διευκρινίζει η Elena, «ο καθένας έχει το δικό του κοινό: άλλος απευθύνεται σε γονείς που αναζητούν μέρη φιλικά για παιδιά, άλλος σε ποδηλάτες, σε λάτρεις της γαστρονομίας, σε φιλότεχνους κ.ά.». Τα 15 μέλη, άλλωστε, της ομάδας, έχουν διαφορετικές καταβολές. «Εχουμε bloggers από την Κίνα, τη Μ. Βρετανία, τη Ρωσία, τις ΗΠΑ, την Ολλανδία και τη Γαλλία».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!