Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 5 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση “Αιωνόβια Brands – Τα αγαπημένα όλων μας”
[Η Καθημερινή]: Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση “Αιωνόβια Brands – Τα αγαπημένα όλων μας”

[Η Καθημερινή]: Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση “Αιωνόβια Brands – Τα αγαπημένα όλων μας”

Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο: «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Από γενιά, σε γενιά … σε γενιά…», που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THEBUSINESSREVIEW και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ και διεξήχθη την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Maroussi Plaza.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του κυρίου Αντώνη Ζαΐρη, Αντιπρόεδρο του ΣΕΛΠΕ, με τίτλο «Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον των Επιτυχημένων Επιχειρήσεων: Επιχειρηματικό­τητα και Εξωστρέφεια».

Μήνυμα αισιοδοξίας και ανάπτυξης πέρασε και η κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γ.Γ. Τουρισμού που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση του κυρίου Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η Επίσημη Τελετή Βράβευσης των διάσημων προϊόντων και εταιρειών που βρίσκονται δίπλα μας για 100-70-50-30 χρόνια, παρά τις τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε. Βραβείο για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στην ελληνική αγορά έλαβαν και ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και ο ΣΕΛΠΕ, που απονεμήθηκε από την κα Ευριδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματεία Τουρισμού.

Τα υπόλοιπα βραβεία απένειμαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως ο κος Ιωάννης Μαρίτσας, Εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής κου Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κος Αθανάσιος Μπούρας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης, Βουλευτής Αττικής ΝΔ, ο κ. Βασίλης Λεβέντης Βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κος Παύλος Θωμόγλου, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, ο κος Αντώνης Ζαϊρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, και ο κος Νικόλαος Σαλαβράκος, Αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τ. Ευρωβουλευτής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!