Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Σε εκκρεμότητα σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις
[Η Καθημερινή]: Σε εκκρεμότητα σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις

[Η Καθημερινή]: Σε εκκρεμότητα σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις

Περνάει ο καιρός, η αξιολόγηση παραμένει σε εκκρεμότητα και μαζί τρεις σημαντικές νομοθετικές παρεμβάσεις, κρίσιμες για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων. Πρόκειται για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, την ασυλία σε τραπεζικά στελέχη-εφοριακούς που θα εμπλακούν σε αναδιαρθρώσεις και τη φορολογική αντιμετώπιση των ζημιών που θα προκύψουν για τις τράπεζες από πωλήσεις ή διαγραφές «κόκκινων» δανείων. Ετσι, οι τράπεζες δεν μπορούν να αναλάβουν πλήρη δράση για την αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων, δημιουργώντας αμφιβολίες αν θα κατορθώσουν να πιάσουν τους στόχους μείωσης των «κόκκινων» για το 2017.

Την έγκριση του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής έλαβε τελικώς η συμφωνία για την ανάληψη 10.500 συμβολαίων ζωής και υγείας της International Life. H Εθνική Ασφαλιστική θα αναλάβει τη συνέχιση της ασφάλισης αυτών των συμβολαίων, ενώ όσοι διαθέτουν συμβόλαια ζωής θα καλυφθούν από το Εγγυητικό Κεφάλαιο, που θα αναλάβει δράση εφόσον ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της International Life. Μετά τη συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική, οι τελικές αποφάσεις ανήκουν πλέον στην ΤτΕ.

Για την τουριστική αξιοποίηση της Αττικής

Την εδραίωση της μητροπολιτικής Αττικής ως ξεχωριστού προορισμού που προσφέρεται για πολλαπλές τουριστικές εμπειρίες επιδιώκει η Περιφέρεια Αττικής, με τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση τουρισμού Ferien-Messe στη Βιέννη, η οποία διαρκεί έως τις 15 Ιανουαρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!