Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Μελανώματος και Καρκίνου Δέρματος του Νοσοκομείου «Ανδ. Συγγρός»
[Η Καθημερινή]: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Μελανώματος και Καρκίνου Δέρματος του Νοσοκομείου «Ανδ. Συγγρός»

[Η Καθημερινή]: Εγκαινιάστηκε το νέο Κέντρο Μελανώματος και Καρκίνου Δέρματος του Νοσοκομείου «Ανδ. Συγγρός»

Το νέο Κέντρο Μελανώματος και Καρκίνου Δέρματος της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων του Νοσοκομείου Α. Συγγρός εγκαινιάστηκε χθες σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού, του Πρύτανη του ΕΚΠΑ Καθηγητή Μ.Α. Δημόπουλου, του Προέδρου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ωνάση κ. Α. Παπαδημητρίου και του Προέδρου της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Καθηγητής Π. Σφηκάκη.

Το Κέντρο ανακατασκευάστηκε πλήρως με χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση και λειτουργεί από σήμερα σε ένα πλήρως ανακαινισμένο χώρο υψηλών προδιαγραφών και εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία προκειμένου να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς επιτελώντας ταυτόχρονα σημαντικό διδακτικό και ερευνητικό έργο.

Ο Διευθυντής της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Καθηγητής Δ. Ρηγόπουλος προσφώνησε τους προσκεκλημένους ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Υπουργός Υγείας, ο Καθηγητής κ. Σφηκάκης και η Ομότιμη Καθηγήτρια κ. Χ. Αντωνίου.

Στην ομιλία του ο κ. Πρύτανης ευχαρίστησε το Ιδρυμα Ωνάση για την γενναιόδωρη υποστήριξη για την ανακατασκευή του Κέντρου. Μέσω της σημαντικής αυτής χορηγίας, το Ιδρυμα ενισχύει τα ακαδημαϊκά κέντρα αριστείας δίνοντας τους την ευκαιρία να επιτελέσουν το κλινικό, διδακτικό και ερευνητικό τους έργο σε ένα λειτουργικά άρτιο και εκσυγχρονισμένο περιβάλλον.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε Στο ρόλο του Ιδρύματος στην υποστήριξη ζωτικών αναγκών στο χώρο της Υγείας αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Παπαδημητρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!