Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: «Δράση» κατά Τσακίρη, ζητά την παραίτησή του
[Η Καθημερινή]: «Δράση» κατά Τσακίρη, ζητά την παραίτησή του

[Η Καθημερινή]: «Δράση» κατά Τσακίρη, ζητά την παραίτησή του

Η «Δράση» εξέδωσε δελτίο τύπου σε έντονο ύφος, κατά του Δημήτρη Τσακίρη, διοικητή του ΟΑΕΕ, σε συνέχεια των δηλώσεών του όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένειά του κι ας πάει στη Βουλγαρία».

Μάλιστα με την ανακοίνωσή της, η «Δράση» ζητά την παραίτηση του κου. Τσακίρη, αναφέροντας πως «δεν μπορεί να διαχειρίζεται τις εισφορές των ασφαλισμένων κάποιος που τους προτρέπει να φύγουν στη Βουλγαρία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Δράσης»:

«Ο διοικητής του ΟΑΕΕ Δημήτρης Τσακίρης με κυνισμό και προκλητικότητα παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση με την φορολογική και εισφοροδοτική πολιτική της εξωθεί τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις στη μετανάστευση. Αφού ομολόγησε την αποτυχία του, ο κ. Τσακίρης πρέπει πλέον να παραιτηθεί, καθώς είναι αδιανόητο να διαχειρίζεται τις εισφορές των ασφαλισμένων κάποιος που τους προτρέπει να φύγουν στη Βουλγαρία!

Φαίνεται ότι ο κ. διοικητής με το ελάχιστο βιογραφικό και η κυβέρνηση, αδυνατούν να καταλάβουν ότι η υφαρπαγή του πλούτου που δημιουργούν οι εργαζόμενοι για να τραφεί το αδηφάγο κράτος των ημετέρων, και η συνεπακόλουθη μετανάστευση των ικανών, οδηγούν νομοτελειακά στην συρρίκνωση των πόρων ολόκληρου του ασφαλιστικού συστήματος και στην εξαθλίωση όσων εξαρτώνται από αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!