Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Δίκη Χ.Α.: «Ελα να σου μάθω ποιά είναι η Χ.Α.» φώναζε ο φερόμενος ως πυρηνάρχης Περάματος
[Η Καθημερινή]: Δίκη Χ.Α.: «Ελα να σου μάθω ποιά είναι η Χ.Α.» φώναζε ο φερόμενος ως πυρηνάρχης Περάματος

[Η Καθημερινή]: Δίκη Χ.Α.: «Ελα να σου μάθω ποιά είναι η Χ.Α.» φώναζε ο φερόμενος ως πυρηνάρχης Περάματος

Ο πυρηνάρχης Περάματος, Αναστάσιος Πανταζής, ήταν ο αρχηγός της ομάδας των δραστών που επιτέθηκαν στο σπίτι των Αιγύπτιων αλιεργατών στις 12 Ιουνίου 2012, σύμφωνα με τον μάρτυρα Αχμέτ Αμπού Χαμάντ, ο οποίος τον υπέδειξε σήμερα Τρίτη στην δίκη της Χρυσής Αυγής, ως αυτόν που εκείνο το βράδυ φώναζε «βγες να σου γ.. τη μάνα, να σου μάθω ποιά είναι η Χρυσή Αυγή».

Ο μάρτυρας αναγνώρισε επίσης, χωρίς καμία αμφιβολία, όπως και τον κατά την δικογραφία πηρυνάρχη, και τον κατηγορούμενο Δημήτρη Αγριογιάννη, ως έναν από εκείνους που πήραν μέρος στην άγρια επίθεση που είχαν δεχθεί.

Ο Αιγύπτιος τόνισε στο δικαστήριο, δείχνοντας τους δύο κατηγορούμενους, πως είναι εκατό τοις εκατό βέβαιος πως και οι δύο ήταν στην ομάδα των δραστών: «Είδα αυτούς, τον ξανθό (σσ Αγριογιάννη) και αυτόν», είπε και επανέλαβε πως ο Πανταζής ήταν αυτός που φώναζε έξω από την πόρτα τους και είχε αρχηγικό ρόλο.

Απαντώντας σε ερώτηση της προέδρου για τα πρόσωπα που έχει καταθέσει ότι αναγνωρίζει κατά 80% , ο μάρτυρας έδειξε και τους άλλους τρεις κατηγορούμενους για την επίθεση, δηλαδή τους Θωμά Μαρία, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο και Μάρκο Ευγενικό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!