Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Διεθνής διάκριση για Canaves Οia Santorini
[Η Καθημερινή]: Διεθνής διάκριση για Canaves Οia Santorini

[Η Καθημερινή]: Διεθνής διάκριση για Canaves Οia Santorini

Νέες διεθνείς διακρίσεις κατέκτησε το πολυτελές ξενοδοχείο Canaves Οia Santorini, στην Οία της Σαντορίνης, από το Conde Nast Traveller που αποτελεί το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό περιοδικό στον κόσμο.
Ειδικότερα, η μονάδα της Σαντορίνης περιλήφθηκε στη λίστα του Conde Nast Traveller με τα 10 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, ενώ κατέλαβε και την πρώτη θέση στη λίστα με τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Στην ευρωπαϊκή λίστα το Canaves Οia Santorini αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία, ενώ τις άλλες θέσεις καταλαμβάνουν ξενοδοχειακές μονάδες από την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ελβετία και τη Γαλλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα με τα 20 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στην Τουρκία, η χώρα μας κατέλαβε 14 θέσεις.
Το Canaves Οia Santorini που κατέλαβε την πρώτη θέση βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους λευκούς βράχους παραδοσιακές Κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο. Μετά την ανακαίνιση το 2014, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μία μεγάλη πισίνα με μπαρ κάτω από το νερό και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!