Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Δεκαετής σύμβαση στο Μαρόκο για την Intralot
[Η Καθημερινή]: Δεκαετής σύμβαση στο Μαρόκο για την Intralot

[Η Καθημερινή]: Δεκαετής σύμβαση στο Μαρόκο για την Intralot

Ανανέωσε τη σύμβαση διαχείρισης τυχερών παιγνίων στο Μαρόκο η Intralot. Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου, Intralot Maroc, υπέγραψε νέα σύμβαση με την κρατική λοταρία της χώρας, τη La Marocaine Des Jeux et des Sports (MDJS), διάρκειας οκτώ ετών, με δυνατότητα επέκτασης κατά δύο έτη.

Σύμφωνα με την Ιntralot, η νέα σύμβαση ήρθε «έπειτα από διεθνή διαγωνιστική διαδικασία για την παροχή της συνολικής διαχείρισης και λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών λοταρίας, αθλητικού στοιχηματισμού και στιγμιαίων λαχείων σε όλα τα κανάλια λιανικής, Διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας». Η ημερομηνία έναρξης του νέου συμβολαίου έχει οριστεί η 1η Ιανουαρίου 2020. Υπενθυμίζεται ότι το σχετικό συμβόλαιο έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2018, αλλά έλαβε παράταση ενός έτους. Με το νέο συμβόλαιο, η Intralot Maroc, η οποία προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην MDJS από το 2010, θα συνεχίσει να προμηθεύει τον Οργανισμό με προηγμένα τερματικά λοταρίας και λύσεις λογισμικού. Eπίσης, θα παρέχει τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες στον Οργανισμό, στους λιανικούς πωλητές και στους παίκτες, ενώ θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει τη στρατηγική μάρκετινγκ για να συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη των παιχνιδιών και της αγοράς. Επιπλέον, θα επεκτείνει το δίκτυο λιανικής της MDJS σε 1.600 POS και θα αναπτύξει περαιτέρω τα κανάλια πωλήσεων της MDJS, ώστε να βελτιωθεί η απόδοσή τους και η εμπειρία των παικτών σε όλα τα κανάλια.

Πρόκειται για ένα σημαντικό συμβόλαιο για τον όμιλο Intralot, αφού σύμφωνα με την εταιρεία οι δραστηριότητες στο Μαρόκο αποφέρουν ετησίως έσοδα της τάξης των 30 εκατ. ευρώ (περίπου το 4% των ετήσιων εσόδων του ομίλου) και λειτουργικά κέρδη (EBITDA) της τάξης των 9 εκατ. ευρώ (περίπου το 6% των ετήσιων λειτουργικών κερδών).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!