Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Η « Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς
[Η Καθημερινή]: Η « Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς

[Η Καθημερινή]: Η « Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς

Με πολλαπλές δράσεις συνεχίζει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τη στήριξης του στους ακρίτες. Κλιμάκιο του Οργανισμού με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα, ταξίδεψε, με την ευγενική χορηγία της Aegean Airlines, στην Καστοριά και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη παρέδωσε δέματα αγάπης σε 150 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, επισκέφθηκε σχολεία στο Νεστόριο και την Μεσοποταμία ενώ παράλληλα συνεχίστηκε η μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια, σε συνεργασία με την 100% ελληνική εταιρία ΜΕΓΑ και τα Sani Sensitive.

Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ μιλώντας, τόσο στους μαθητές των σχολείων όσο και στην μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη νόσο Alzheimer στο Επιμελητήριο της πόλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ για την αγάπη που δείχνει στους ακρίτες της Καστοριάς και παρουσίασε το συστηματικό φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Εκκλησία της Ελλάδος σε μια ακόμη κρίση που περνά η χώρα μας .

«Οφείλω», είπε χαρακτηριστικά, «ευγνωμοσύνη στην «Αποστολή» για την παρουσία της στη Μητρόπολή μας, για τη διανομή σχολικού υλικού σε μαθητές των συνόρων καθώς και των δεμάτων αγάπης σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες καθώς και για τις δωρεάν εξετάσεις – τεστ μνήμης από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου – Πρότυπη Μονάδα Alzheimer» ».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!