Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
22 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: Αποψη: Εθνική ενότητα ή μέτωπα διχασμού;
[Η Καθημερινή]: Αποψη: Εθνική ενότητα ή μέτωπα διχασμού;

[Η Καθημερινή]: Αποψη: Εθνική ενότητα ή μέτωπα διχασμού;

Διάβασα κι εγώ στην «Κ» το ενδιαφέρον, όντως, άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ηταν μια καλή, ομολογώ, αφορμή για όσα ακολουθούν.

Τον κ. Σαμαρά απασχολεί, προφανώς, η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά το ζήτημα των συμμαχιών. Δεν θα μου έπεφτε λόγος, αν η συζήτηση αυτή στη Ν.Δ., όπως και η ανάλογη στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφορούσε κυρίως το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μη μνησικακεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι, τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρέπει να κριθούν –χωρίς πασοκικά ελαφρυντικά– από το εκλογικό σώμα για όσα διέπραξαν στην κρίσιμη διετία 2010-2011, εις βάρος της χώρας.

Ακόμη και για την επιχείρηση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές 2012. Τόσον η Ν.Δ. του κ. Σαμαρά όσο και, οι επίσης, «αντιμνημονιακοί αγωνιστές» της «Αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και της Χρυσής Αυγής, έκαναν εκλογές με μοναδικό στόχο τη διάλυση και τη διανομή των ιματίων του ΠΑΣΟΚ, α λα «βρώμικο ’89»! Ολοι μαζί μας κυνηγούσαν στους δρόμους και τρομοκρατούσαν τους ψηφοφόρους μας. Γιατί; Γιατί δεν εγκαταλείψαμε την πατρίδα μας στην τύχη της, όπως έκαναν όλοι οι άλλοι. Σβήσαμε την πυρκαγιά που την απειλούσε. Και την πολιτική που αποφασίσαμε τότε, αφού πρώτα την υπονόμευσαν, ακολούθησαν ασμένως μέχρι σήμερα όλοι οι άλλοι, αφού κατέλαβαν πρώτα την ποθητή εξουσία..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!