Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Κούρος»
[Η Καθημερινή]: Απονεμήθηκαν τα βραβεία  «Κούρος»

[Η Καθημερινή]: Απονεμήθηκαν τα βραβεία «Κούρος»

Την επιχειρηματικότητα της καινοτομίας, της εξωστρέφειας και της υπευθυνότητας επιβράβευσε η λέσχη Επιχειρηματικότητας, απονέμοντας για 22η χρονιά τα ιστορικά Βραβεία Επιχειρηματικότητας «Κούρος». Τα φετινά βραβεία απονεμήθηκαν στους ακόλουθους επιχειρηματίες:

• Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας στον κ. Νίκο Καυκά, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Καυκάς Α.Ε. Η Καυκάς Α.Ε. πρόκειται για την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, του φωτισμού και των ενεργειακών λύσεων. Παρά την καθίζηση της κατασκευαστικής δραστηριότητας, η εταιρεία κατάφερε να διπλασιάσει τις πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τα καταστήματά της και να υπερτετραπλασιάσει το μερίδιο που κατέχει στην αγορά.

• Βραβείο Επίδοσης στον Διεθνή Οικονομικό Στίβο στον κ. Αντώνιο Καράτζη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Καράτζη Α.Ε. Ο όμιλος Καράτζη δραστηριοποιείται κυρίως στην κατασκευή δικτύων συσκευασίας. Διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Λάρισα, ενώ από το 2000 και μετά η εταιρεία ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ευρωπαϊκή αγορά. Η Καράτζη Α.Ε. απασχολεί 1.000 άτομα και εξάγει τα προϊόντα της κατά 95% σε πάνω από 60 χώρες ανά τον κόσμο.

• Βραβείο Κοινωνικής Προσφοράς στην Ελληνική Πρωτοβουλία (Hellenic Initiative). H κίνηση έχει ωφελήσει, μεταξύ άλλων, χιλιάδες ανθρώπους με περισσότερα από 2 εκατομμύρια γεύματα, περίπου 10.000 παιδιά με εμβολιασμούς, ενώ έχουν εξασφαλίσει πρόσβαση σε ιατρικές και οδοντιατρικές υπηρεσίες για 13.000 συνανθρώπους μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!