Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Ανοδος κατά 2,3% στα έσοδα της Wind Ηellas το πρώτο τρίμηνο
[Η Καθημερινή]: Ανοδος κατά 2,3% στα έσοδα της Wind Ηellas το πρώτο τρίμηνο

[Η Καθημερινή]: Ανοδος κατά 2,3% στα έσοδα της Wind Ηellas το πρώτο τρίμηνο

Δεκατρία συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης αναφέρει η διοίκηση της Wind Ηellas. Ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα α΄ τριμήνου 2019, η διοίκηση της τηλεπικοινωνιακής επιχείρησης αναφέρει ότι, αρχής γενομένης από το α΄ τρίμηνο του 2016 μέχρι και σήμερα, σημειώνει συνεχώς θετικό πρόσημο στην εξέλιξη των δραστηριοτήτων της (έσοδα).

Για το α΄ τρίμηνο του 2019 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα συνολικά έσοδα από υπηρεσίες κινήθηκαν ανοδικά (+2,3% σε ετήσια βάση) και ανήλθαν σε 120,7 εκατ. ευρώ. Από την άλλη πλευρά, τα προσαρμοσμένα κέρδη EBITDA σημείωσαν αύξηση κατά 26,2% φτάνοντας τα 32,7 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, στην ανάπτυξη των εσόδων συνέβαλε τόσο η σταθερή όσο και η κινητή τηλεφωνία. Τα έσοδα κινητής τηλεφωνίας είχαν άνοδο 3,1% φτάνοντας τα 66,7 εκατ. ευρώ, ενώ τα έσοδα της σταθερής τηλεφωνίας αυξήθηκαν κατά 2,1% και ανήλθαν σε 41,8 εκατ. ευρώ.

«Τα αποτελέσματα α΄ τρίμηνου του έτους καταγράφουν αξιοσημείωτη βελτίωση εσόδων και EBITDA και είναι ένα δυνατό ξεκίνημα ώστε το 2019 να συμπληρώσουμε μία τετραετία πλέον ανάπτυξης», σχολίασε ο πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas Νάσος Ζαρκαλής. «Διατηρήσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς», πρόσθεσε το στέλεχος της Wind, «την έμφαση στην επίτευξη ισχυρών εμπορικών αποτελεσμάτων. Η στρατηγική μας αποδίδει, καθώς τα έσοδα από υπηρεσίες αυξάνονται, η κερδοφορία μας επιταχύνεται και σημειώνουμε θετικές επιδόσεις σε κάθε εμπορική μας δραστηριότητα».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!