Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Καθημερινή]: Σε αναζήτηση επενδυτή η διοίκηση της Creta Farms
[Η Καθημερινή]: Σε αναζήτηση επενδυτή η διοίκηση της Creta Farms

[Η Καθημερινή]: Σε αναζήτηση επενδυτή η διοίκηση της Creta Farms

Σταθεροποίηση της εταιρείας, η οποία τους τελευταίους μήνες κλυδωνίζεται από την ενδοοικογενειακή διαμάχη, και στη συνέχεια αναζήτηση φρέσκων κεφαλαίων, γεγονός που θα σημάνει στην ουσία και δραστική αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, είναι οι δύο στόχοι της σημερινής διοίκησης της Creta Farms, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της οποίας είναι ο κ. Μάνος Δομαζάκης.

Καθοριστικό, βεβαίως, ρόλο στις επόμενες εξελίξεις θα διαδραματίσει το πόρισμα του ελέγχου των λογιστικών καταστάσεων της εταιρείας, που έχει ανατεθεί από τη διοίκηση στην PwC, και για το οποίο εκφράζεται η προσδοκία ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή 7 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος της διοίκησης της Creta Farms που μίλησε στην «Κ», στην εταιρεία υπάρχει ανάγκη εισροής νέων κεφαλαίων. Στα σχέδια της διοίκησης είναι να συνεχισθούν οι συζητήσεις με ξένα funds που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον, συζητήσεις που είχαν ξεκινήσει πριν από την εκδήλωση της διαμάχης ανάμεσα στον Κωνσταντίνο και τον Μάνο Δομαζάκη. Πέρα από την ανάγκη ενίσχυσης της ρευστότητας της εταιρείας, η πλευρά Μάνου Δομαζάκη εκτιμά ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί η δυαρχία στην Creta Farms. Η ίδια πλευρά, μάλιστα, εμφανίζεται διατεθειμένη να μειώσει τη συμμετοχή της στην εταιρεία, εάν αυτό είναι προς το συμφέρον της Creta Farms.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!