Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Σε αναμονή οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ λόγω εκλογών
[Η Καθημερινή]: Σε αναμονή οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ λόγω εκλογών

[Η Καθημερινή]: Σε αναμονή οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ του ΑΣΕΠ λόγω εκλογών

«Ομηροι» θα συνεχίσουν να είναι ως φαίνεται, λόγω εθνικών εκλογών, οι επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά 8.166 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των δήμων.

Παρά την παρέλευση αρκετών μηνών, και τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις εκ μέρους του ΑΣΕΠ περί του αντιθέτου, οι οριστικοί πίνακες των επιτυχόντων δεν έχουν ανακοινωθεί και όπως όλα δείχνουν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

Στην περίπτωση αυτή οι προσλήψεις των επιτυχόντων θα μετατεθούν, εφόσον βεβαίως έχουν τελικώς ανακοινωθεί οι οριστικοί πίνακες, για μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης καθώς, σύμφωνα με τα ισχύοντα κατά την προεκλογική περίοδο, μέχρι και την ορκωμοσία «παγώνουν», πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλες οι διαδικασίες προπαρασκευαστικές και μη, που αφορούν την ανακοίνωση αποτελεσμάτων, σε νέες προκηρύξεις, σε διορισμούς, αλλά και σε έκδοση προσωρινών ή οριστικών πινάκων επιτυχόντων διαγωνισμών.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει γνωστοποιήσει ότι θα ζητήσει τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών και προς τούτο θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές του ΑΣΕΠ, τα οριστικά αποτελέσματα αποκλείεται να έχουν εκδοθεί μέχρι τότε, παρά το γεγονός ότι πλέον εκκρεμεί έλεγχος αιτήσεων για την πλήρωση των τελευταίων 22 από τις συνολικά 8.166 θέσεις.

Στο θέμα αναφέρθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης (Ρ/Σ news 247) και ο υπουργός Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης, επισημαίνοντας εν ολίγοις ότι έχει εξαντλήσει τα περιθώρια άσκησης πίεσης για την επιτάχυνση της έκδοσης των οριστικών πινάκων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!