Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Οι αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου με οριακή διαφορά
[Η Καθημερινή]: Οι αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου με οριακή διαφορά

[Η Καθημερινή]: Οι αναμετρήσεις του δεύτερου γύρου με οριακή διαφορά

Η επόμενη Κυριακή επιφυλάσσει αρκετά εκλογικά «ντέρμπι» κυρίως στο επίπεδο των δήμων, αλλά και σε τρεις τουλάχιστον Περιφέρειες. Πιο συγκεκριμένα, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα αναμετρηθούν ο Παναγιώτης Νίκας (υποστηριζόμενος από τη Ν.Δ.) ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 34,4%, με τον σημερινό περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος ψηφίστηκε από το 33,5%. Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας προηγείται ο Νεκτάριος Φαρμάκης (υποστηριζόμενος από Ν.Δ.) με 36,3% του νυν περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ο οποίος έλαβε 32,6%. Ο κ. Κατσιφάρας προέρχεται από το ΚΙΝΑΛ, του οποίου έχει την υποστήριξη, όπως και του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, στην Ανατολική Μακεδονία-Θράκη θα αναμετρηθούν δύο υποψήφιοι προερχόμενοι από τον χώρο της Ν.Δ., ο Χρήστος Μέτιος (34,1%), ο οποίος έχει και την υποστήριξη του κόμματος και ο Χριστόδουλος Τοψίδης (30,3%). Σε επίπεδο δήμων ξεχωρίζουν οι εξής αμφίρροπες αναμετρήσεις: Στον Δήμο Αιγάλεω ο Δημήτρης Μπίρμπας (υποστηριζόμενος από ΣΥΡΙΖΑ) με 26,3% έναντι του Ιωάννη Γκίκα (υποστ. Ν.Δ.) με 25,47%, ενώ πολύ κοντά ήταν και ο Λάμπρος Σκλαβούνος (υποστ. ΚΙΝΑΛ) με 24,43%. Στον Βύρωνα ο Χρήστος Γώγος (υποστ. Ν.Δ.) προηγείτο με 22,9% του Γρηγόρη Κατωπόδη 22,2% (υποστ. ΣΥΡΙΖΑ).

Στον Δήμο Αιγιαλείας ο Χρήστος Γούτος με 32,3% θα αντιμετωπίσει τον Δημήτριο Καλογερόπουλο (31,4%). Στη Σαμοθράκη θα αναμετρηθούν ο Αθανάσιος Βίτσας (36,5%) με τον Ν. Γαλατούμο (36,05%). Στον Αλμυρό ο Ευάγγελος Χατζηκυριάκος (36,9%) με τον Δημήτριο Εσερίδη (36,8%).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!