Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Ανακοίνωση μέλους της Π.Ο.ΑΣ.Υ για τις μεταθέσεις
[Η Καθημερινή]: Ανακοίνωση μέλους της Π.Ο.ΑΣ.Υ για τις μεταθέσεις

[Η Καθημερινή]: Ανακοίνωση μέλους της Π.Ο.ΑΣ.Υ για τις μεταθέσεις

Ανακοίνωση σχετικά με τις μεταθέσεις -εν μέσω προεκλογικής περιόδου-, στις οποίες καταγγέλεται ότι θα προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, εξέδωσε ο Δημοσθένης Πάκος, εκλεγμένος εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ και πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Πάκου:

«Σήμερα το πρωί ενημερώθηκα από την υπηρεσία μου ότι ήρθε πρόσκληση από το Αρχηγείο για να παραστώ στο συμβούλιο μεταθέσεων κατωτέρων του αρχηγείου στο οποίο είμαι εκλεγμένος εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Πίστευα ότι δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί. Δυστυχώς έκανα λάθος. Θέλω να εξηγήσω τη θέση μου, για να μην μένουν σκιές, γιατί στη ζωή μου πορεύτηκα πάντα με γνώμονα την ηθική και την δικαιοσύνη.

Θεωρώ απαράδεκτο ενώ βρισκόμαστε εν μέσω προεκλογικής περιόδου (όπως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει ανακοινώσει) να εκμεταλλεύονται οι “γνωστοί” το κενό 1 ή 2 ημερών και ουσιαστικά με ότι αποφασίσουν να υποθηκεύσουν το μέλλον τόσο των αξιωματικών ( συνεδριάζει και το συμβούλιο για τις μεταθέσεις των αξιωματικών ) όσο και των κατωτέρων. Το μόνο θέμα για να εξετάσει το συμβούλιο θα έπρεπε να είναι ο πίνακας των μορίων για τις μεταθέσεις, με αντικειμενικά κριτήρια ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τι μέλλει γένεσθαι στην ζωή τους από εδώ και εμπρός. Όλα τα άλλα θέματα θα αφήσουν σκιές που θα πλήξουν ανεπανόρθωτα το κύρος ενός ολόκληρου οργανισμού.

Το μόνο που ακούγεται σε όλη την “πιάτσα” εδώ και μέρες είναι ότι επιχειρείται η αποκατάσταση υμέτερων και ορισμένοι τάζουν στους πάντες τα πάντα.

Τι να λέμε τώρα, σ’εμάς θα κολλήσουν τους αστυφύλακες;; εδώ δεν σέβονται άλλους θεσμούς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!