Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Καθημερινή]: Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος τιμά τους Παραολυμπιονίκες μας και τους στηρίζει με υποτροφίες
[Η Καθημερινή]: Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος τιμά τους Παραολυμπιονίκες μας και τους στηρίζει με υποτροφίες

[Η Καθημερινή]: Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος τιμά τους Παραολυμπιονίκες μας και τους στηρίζει με υποτροφίες

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Παρασκευή την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα, σε μία ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους!

Μαθητές του Pierce υποδέχθηκαν θερμά τους πρωταθλητές μας σε ένα κατάμεστο θέατρο για να τους τιμήσουν και να συζητήσουν μαζί τους. Η Διευθύντρια του Pierce, κ. Olga E. Julius, χάρισε αναμνηστικό δώρο στον κ. Γεώργιο Φουντουλάκη, πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, ο οποίος ανταπέδωσε με ένα συμβολικό δώρο: ένα γλυπτό που αναπαριστά δύο χέρια ενωμένα, «που σημαίνει από εδώ και πέρα η Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα και το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος θα προχωρούν μπροστά μαζί» όπως είπε.

Ο κ. Φουντουλάκης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους μαθητές, μίλησε για τη δύναμη της εθνικής ομάδας, για τη ιδιαίτερη σχέση που δένει τους αθλητές και για τις μοναδικές διακρίσεις που έφεραν τη χώρα μας στην 24η θέση στους πρόσφατους αγώνες του Ρίο ανάμεσα στις 162 χώρες που αγωνίστηκαν.

Ακολούθησε απονομή τιμητικών δώρων σε όλους τους Παραολυμπιονίκες που μπόρεσαν να παραβρεθούν στην εκδήλωση, ενώ το Κολλέγιο επεφύλαξε μία έκπληξη για το τέλος: ο Δρ. Δημήτρης Ανδρέου, Αντιπρόεδρος Διοίκησης του Κολλεγίου, σε ένδειξη τιμής προς την εθνική ομάδα, ανακοίνωσε την θέσπιση δύο ακαδημαϊκών υποτροφιών για τα μέλη της, οι οποίες θα καλύψουν πλήρως τα δίδακτρα για σπουδές SportsManagement στο Deree.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!