Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Καθημερινή]: «Αλλαγή γενιάς» στην ΟΝΝΕΔ: Το στοιχείο που έφερε ικανοποίηση
[Η Καθημερινή]: «Αλλαγή γενιάς» στην ΟΝΝΕΔ: Το στοιχείο που έφερε ικανοποίηση

[Η Καθημερινή]: «Αλλαγή γενιάς» στην ΟΝΝΕΔ: Το στοιχείο που έφερε ικανοποίηση

Πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Ο βασικός λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ήδη με τα μέχρι τώρα στοιχεία και τις διαδικασίες που έχουν πραγματοποιηθεί, ο στόχος που τέθηκε εξ’ αρχής για ανανέωση έχει επιτευχθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της επιτροπής που έχει συσταθεί για την επανίδρυση έχουν υπογράψει 32.000 μέλη για να γυρίσει σελίδα η ΟΝΝΕΔ. Ο αριθμός προκαλεί ικανοποίηση, καθώς θεωρείται πως ένα μεγάλο σώμα νομιμοποιεί την νέα διαδικασία, η οποία στηρίχθηκε σε ένα πρωτοποριακό σχέδιο που προέβλεπε πως σύνεδρος εκλέγεται όποιος φέρει 30 υπογραφές. Τελικά εξελέγησαν 950 σύνεδροι που σε λίγες ημέρες θα εκλέξουν και τον νέο πρόεδρο της οργάνωσης.

Το πιο σημαντικό στατιστικό όπως προκύπτει από όσα έχει συγκεντρώσει η εν λόγω επιτροπή που έχει επωμιστεί την επανίδρυση είναι πως το 96% των μελών είναι κάτω των 23 ετών. Αυτό πρακτικά λένε οι καλά γνωρίζοντες πως αποτυπώνει το πέρασμα σε μία άλλη γενιά που «τελειώνει» με τις ομαδοποιήσεις και τους «φοιτητοπατέρες» που ήλεγχαν μέλη και στελέχη και δημιουργούσαν φράξιες εντός της νεολαίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!