Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Καθημερινή]: Ο Γ. Αλαφούζος καλύπτει την ΑΜΚ με 20 εκατ.
[Η Καθημερινή]: Ο Γ. Αλαφούζος καλύπτει την ΑΜΚ με 20 εκατ.

[Η Καθημερινή]: Ο Γ. Αλαφούζος καλύπτει την ΑΜΚ με 20 εκατ.

Tην ώρα που η υπόθεση αγοράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Pan Asia –με φόντο τη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων του Athens Alive με κυβερνητικά στελέχη και πιθανώς με τον ίδιο τον πρωθυπουργό– κινδύνευε να μετατραπεί σε θρίλερ και ήταν πιθανή η αναβολή της σημερινής Γ.Σ. των μετόχων της ΠΑΕ που θα προχωρούσε στην προκήρυξη ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ, ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει κανονικά, με τον ίδιο να βάζει στην ομάδα τα 20 εκατ. ευρώ που είχε δεσμευθεί εξαρχής να καλύψει.

«Α. Στο διατρέξαν διάστημα των τελευταίων τριών μηνών έγιναν αλλεπάλληλες και αναλυτικές συζητήσεις των συνεργατών του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του Ταϊλανδού Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ. Τόσο σε αυτές όσο και στις διμερείς συναντήσεις των κ. Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ολοκληρώθηκαν οι πρωταρχικές ενέργειες ελέγχου και κινήσεων μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού στον ενδιαφερόμενο αγοραστή.

Β. Αύριο στη γενική συνέλευση του Παναθηναϊκού ο κ. Αλαφούζος θα ανακοινώσει τη δέσμευσή του να καλύψει και τη νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με το ποσόν των 20 εκατ. ευρώ, στην κατεύθυνση ολοκλήρωσης της συμφωνίας.

Γ. Στα επόμενα βήματα περιλαμβάνονται οι απαραίτητες και προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες που θα οδηγήσουν στη μεταβίβαση, ώστε όλα να γίνουν εντός του χρονικού πλαισίου πριν από την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!